Οι Stems, μία από τις πλέον θρυλικές μπάντες της Αυστραλίας, εμφανίζονται την Τρίτη 1η και την Τετάρτη 2 Ιουνίου στο ιστορικό

Rodeo Live Club. Το συγκρότημα αποτελεί – θα μπορούσε να πει κανείς – σήμα κατατεθέν του περίφημου Garage/Punk Rock Revival κινήματος, με άπειρους φανατικούς φίλους μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης των Radio Birdman, Rob Younger που υπέγραψε την παραγωγή στο περίφημο Love Will Grow EP.

Σημάδεψαν ανεξίτηλα τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα μουσικά δρώμενα της μακρινής Ηπείρου επηρεάζοντας πλήθος επιγόνων όπως οι Hoodoo Gurus, The Sunny Boys κλπ μέχρι τη διάλυσή τους.

Επανενώθηκαν το 2003 για μια σειρά επιλεγμένων συναυλιών που όπως αποδείχτηκε ήταν μονάχα η αφορμή, αφού προχώρησαν στην πραγματοποίηση της πρώτης διεθνούς περιοδείας τους – κάτι που πεισματικά απέρριπταν μέχρι τότε – και παραμένουν ενεργοί μέχρι τις μέρες μας.

Μέχρι τις μέρες μας στην κυριολεξία όμως, αφού όχι μόνο η επερχόμενη περιοδεία τους World Farewell Tour θα είναι η και η αποχαιρετιστήρια του μεγάλου συγκροτήματος, αλλά επιπλέον ο σταθμός στην Αθήνα θα είναι και ο τελευταίος της τουρνέ, με τις δύο συναυλίες στο Rodeo να είναι και οι τελευταίες δύο ζωντανές εμφανίσεις των The Stems στην μακρόχρονη ιστορία τους! Δύο συναυλίες-ντοκουμέντο λοιπόν, από αυτές που δε χάνονται και περνάνε στην ιστορία…