Το Block 33 υποδέχεται το φθινόπωρο την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, με τους The Speakeasies Swing Band σε μια ξεχωριστή συναυλία με ελεύθερη είσοδο! Swing και jazz μουσικές, διασκευές, νέα κομμάτια και παλιά, με ρετρό διάθεση, σε ένα κοκτέιλ πάρτι που θα ξεκινήσει από νωρίς.

Πριν όμως το από το live, το Lindy Hop Greece, η ομάδα που έφερε τον Swing χορό στην Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και μια χορευτική βραδιά γεμάτη swing μουσική από τις 7 το απόγευμα. Στις 8, ο γνωστός Sir Dancealot, θα σας ξεσηκώσει με το vinyl dj set του που θα συνοδεύσει τις πρώτες σας χορευτικές κινήσεις με την καλύτερη μουσική – το καλύτερο ζέσταμα για τους Speakeasies που ακολουθούν!

19:00 FREE Taster Swing Class from Lindy Hop Greece

20:00 Vinyl DJ set – Sir Dancealot (Switzerland)

22:00 The Speakeasies Swing Band (Thessaloniki)

The Speakeasies Swing Band

Οι The Speakeasies Swing Band, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις! Το αγαπημένο swing γκρουπ της πόλης, μέσα στα 4 χρόνια δραστηριοποίησής τους έχουν παίξει πολλές φορές σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica τον Μάιο του 2010 στο Block33. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τόσο στο Block όσο και σε άλλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας , αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο Sommerset της Μ. Βρετανίας και στο 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία. Μεταξύ άλλων έχουν παίξει μαζί με τους Αμερικανούς “Cherry Poppin’ Daddies” και τους Λιθουανούς “Rhythm Junkies”.

Οι The Speakeasies Swing Band αποτελούνται από τους:

Κατερίνα Σισίννι – φωνητικά

Παναγιώτης Καρνούτσος – ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Νταλιάνης – ακουστική κιθάρα

Παναγιώτης Βουλγαράκης – κοντραμπάσο

Μανώλης Σταματιάδης – πιάνο

Στέργιος Κόιας – τύμπανα

Χρήστος Παπαδόπουλος– κλαρινέτο

Περισσότερα για το Lindy Hop Greece

Τo Lindy Hop Greece είναι η ομάδα που έφερε το Lindy Hop Swing χορό αλλά και όλη τη Swing μανία στην Ελλάδα το 2006! Οι δάσκαλοι με μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που διδάσκουν εκτός από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό! Στη σχολή μπορείτε να μάθετε όλους τους Αφροαμερικάνικους χορούς, Lindy Hop, Charleston, Authentic Jazz, Tap (κλακέτες), Balboa, Blues.

Περισσότερα για τον Sir Dancealot

O Sir Dancealot ανακατεύει στις μουσικές του τα καλύτερα στοιχεία του κάθε είδους- jazz, soul και funk! Mέσα από την περιέργειά του για την hip hop και την rap άρχισε να παίζει ως dj, παντρεύοντας ήχους από το παρελθόν όλων των δεκαετιών! Ορκισμένος λάτρης των βινυλίων ο Sir Dancealot ξεκίνησε από το Films στο St. Gallen, Ζυρίχη, Bregenz…μετά απο διάφορα μεγάλα πρότζεκτ, First Aid Bar (Olma&OFFA) και την Αυστριακή πρεμιέρα του “Quantum of Solace” στο Bregenz το Νοέμβρη του 2008. Το Δεκέμβρη του 2010 παρουσίασε και ένα Mix cd με τον Dj Pac-Man στο ((G)) στο St.Gallen με τίτλο : Too Hot to Hold! Τελευταία ο Sir Dancealot παίζει με τους συλλέκτες βινυλίων του SoulStew στο Helsinki ZH &Palace Sankt Gallen στο Soul Gallen. Επίσης ήταν καλεσμένος στο πρεκουελ Rap History St Gallen καθώς και στο Palace Sankt Gallen με τους Dj Neumann & Dj Reezm.