Θέατρο - Χορός / Νέα

The ScarMface

Η θεατρική ομάδα Splish-Splash επανέρχεται στο θέατρο Φούρνος με την μαύρη κωμωδία The ScarMface, μια σατυρική παντομιμική παράσταση που δίνει έμφαση στη σωματική κίνηση. …

Η θεατρική ομάδα Splish-Splash επανέρχεται στο θέατρο Φούρνος με την μαύρη κωμωδία The ScarMface, μια σατυρική παντομιμική παράσταση που δίνει έμφαση στη σωματική κίνηση.

Ο ηθοποιός και δημιουργός της ομάδας, Γιάννης Ο., εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία «Ο Σημαδεμένος» του 1932, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο σενάριο με περισσότερη κίνηση και λιγότερο λόγο Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, με κοστούμια, μουσική εποχής, πολύ χορό και κέφι. Μέλος των Splish-Splash, και η αξιαγάπητη γαντόκουκλα, Mr. D, όπου στα έμπειρα χέρια του Αλέξη Παπαχατζή έχει αποσπάσει, δικαίως, την αγάπη του κοινού.

Το έργο: Ν. Υόρκη, 1932. Ποτοαπαγόρευση, πορνεία, φόνοι… Εποχή όπου το οργανωμένο έγκλημα και η δράση της Μαφίας είναι παγκοσμίως ξακουστή. Ο Toni Cazzo, ένας νεαρός Σικελός, με τις ευλογίες της μητέρας του, θα μπλεχτεί στα πλοκάμια της Μαφίας, με μόνο σκοπό να γίνει αρχηγός της. Η αλαζονεία του και ένα..σημάδι.. αρκεί να φέρει την καταστροφή. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αρχίζει…Ο Mr. D, ως Δικαστής και Δημοσιογράφος, θα καταφέρει τελικά να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα, ή μήπως και αυτός είναι ένα από τα μακρύτερα πλοκάμια του;

Θέατρο - Χορός / Νέα

The ScarMface

Η θεατρική ομάδα Splish-Splash έρχεται να ταράξει τα νερά του φετινού χειμώνα με την μαύρη κωμωδία The ScarMface!
Ο ηθοποιός και δημιουργός της ομάδας, Ιωάννης Ν. Οικονομίδης,…

Η θεατρική ομάδα Splish-Splash έρχεται να ταράξει τα νερά του φετινού χειμώνα με την μαύρη κωμωδία The ScarMface!

Ο ηθοποιός και δημιουργός της ομάδας, Ιωάννης Ν. Οικονομίδης, εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία Ο Σημαδεμένος του 1932, παρουσιάζει μια σατυρική παντομιμική παράσταση, με πρωτότυπο σενάριο, δίνοντας έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και λιγότερο στο λόγο.

Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, με κοστούμια, μουσική εποχής, πολύ χορό και κέφι. Μέλος των Splish-Splash, και η αξιαγάπητη γαντόκουκλα, Mr. D, όπου στα έμπειρα χέρια του Αλέξη Παπαχατζή έχει αποσπάσει, δικαίως, την αγάπη του κοινού.

Νέα Υόρκη, 1932. Ποτοαπαγόρευση, πορνεία, φόνοι… Εποχή όπου το οργανωμένο έγκλημα και η δράση της Μαφίας είναι παγκοσμίως ξακουστή.

Ο Toni Cazzo, ένας νεαρός Σικελός, με τις ευλογίες της μητέρας του, θα μπλεχτεί στα πλοκάμια της Μαφίας, με μόνο σκοπό να γίνει αρχηγός της. Η αλαζονεία του και ένα..σημάδι.. αρκεί να φέρει την καταστροφή. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αρχίζει…

Ο Mr. D, ως Δικαστής, Δημοσιογράφος, και Αρχηγός της Αστυνομίας, θα καταφέρει τελικά να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα, ή μήπως και αυτός είναι ένα από τα μακρύτερα πλοκάμια του;

Παίζουν οι ηθοποιοί Γιάννης Ν. Οικονομίδης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Γιάννης Φιλίππου, Νάνσυ Χρυσικοπούλου, Γιώργος Νικολαϊδης, Κατερίνα Μπάστα, Εύη Κολιούλη, Mr D.: Αλέξης Παπαχατζής.