Μετά από την μεγάλη επιτυχία τον περσινό χειμώνα η θεατρική ομάδα Splish-Splash επανέρχεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Φούρνος με την μαύρη κωμωδία… The ScarMface, μόνο για δώδεκα παραστάσεις.

Το Scarmface τοποθετείται στη Ν. Υόρκη το 1932, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, της πορνείας, των φόνων… Εποχή όπου το οργανωμένο έγκλημα και η δράση της Μαφίας είναι παγκοσμίως ξακουστή.

Ο Toni Cazzo, ένας νεαρός Σικελός, με τις ευλογίες της μητέρας του, θα μπλεχτεί στα πλοκάμια της Μαφίας, με μόνο σκοπό να γίνει αρχηγός της. Η αλαζονεία του και ένα..σημάδι.. αρκεί να φέρει την καταστροφή. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αρχίζει…

Ο Mr. D, ως Δικαστής και Δημοσιογράφος, θα καταφέρει τελικά να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα, ή μήπως και αυτός είναι ένα από τα μακρύτερα πλοκάμια του;

Ο ηθοποιός και δημιουργός της ομάδας, Γιάννης Ο., εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία Ο Σημαδεμένος του 1932, παρουσιάζει μια σατυρική παντομιμική παράσταση, με πρωτότυπο σενάριο, δίνοντας έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και λιγότερο στο λόγο.

Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, με κοστούμια, μουσική εποχής, πολύ χορό και κέφι. Μέλος των Splish-Splash , και η αξιαγάπητη γαντόκουκλα, Mr. D, όπου στα έμπειρα χέρια του Αλέξη Παπαχατζή έχει αποσπάσει, δικαίως, την αγάπη του κοινού.

Παίζουν:  Γιάννης Ο., Βασίλης Ζαϊφίδης, Κατερίνα Μπάστα, Γιώργος Νικολαϊδης, Ελένη Μολλά, Γιάννης Φιλίππου, Μαργαρίτα Μακαρούνη, Mr D.: Αλέξης Παπαχατζής.