Για μία και μοναδική εμφάνιση η Ανδριάνα Μπάμπαλη με νεορετρορομαντική διάθεση παίρνει τα τραγούδια του The Rose Tattoo και τα μεταφέρει live στο Almaz, στο Γκάζι. Τραγούδια και ατμόσφαιρα 60’s στην καρδιά της Αθήνας του 2010. 

Πρόκειται για ένα album φτιαγμένο μεταξύ Los Angeles και Αθήνας, μεταξύ του χθες και του σήμερα, μεταξύ όσων έχουμε αγαπήσει στο παρελθόν και αυτών που θα ξαναγαπήσουμε.

Τραγούδια που δεν χρειάζονται συστάσεις, δημιουργοί που έχουν στιγματίσει το ελληνικό αλλά και το διεθνές τραγούδι, περνάνε από το studio του Μίνου Μάτσα στο Los Angeles, φοράνε τον ήχο του 2009 που σέβεται όμως τις αναμνήσεις και το τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα τραγούδια ξεχωριστά για τον καθένα, παίρνουν την πρώτη πτήση για την Αθήνα και συναντάνε την φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη, που τα παίρνει ερμηνευτικά από το χέρι και τα βγάζει βόλτα στην Αθήνα, στην Ελλάδα του σήμερα.

Από το Tois Jamais του Michel Mallory που πρωτοακούσαμε με την φωνή της Sylvie Vartan και ντύθηκε τους ελληνικούς στίχους του Γιώργου Παυριανού μέχρι την «Πρώτη μας νύχτα» , το «Τι κι αν χαθείς», το «Πόσο λυπάμαι», το «Η πρώτη μας νύχτα», το «Είσαι Εσύ Ο Άνθρωπός Μου», αλλά και το Io che amo solo te και το The rose tattoo  που γράφτηκε ως promo  για την ομότιτλη κινηματογραφική μεταφορά του έργου του Tenessee Williams και έγινε τεράστια επιτυχία με την φωνή του Perry Como.
Μια σειρά σπουδαίων δημιουργών (Michel Mallory, Μίμης Πλέσσας Κώστας Γιαννίδης, Jack Brooks, Harry Warren, Νίκος Γούναρης, António Carlos Jobim, Χρήστος Χαιρόπουλος, Cole Porter, Αττίκ, Τάκης Μωράκης, Sergio Endrigo, Σπύρος Περιστέρης) και ανάλογων τραγουδιών ερμηνευμένα από την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ενορχηστρώσεις του Μίνου Μάτσα. 

Και το πρόγραμμα δεν σταματάει εδώ. Από τον Elvis μέχρι την Τζένη Καρέζη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο, από το Meglio Stasera μέχρι το «Ασ’ το το χεράκι σου», μουσικές στιγμές από τα 50’s και τα 60’s που λατρέψαμε ξαναζωντανεύουν αλλιώς, φοράνε την ατμόσφαιρα της σημερινής Αθήνας και γίνονται επιχρωματισμένες μουσικές φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν για μία και μόνο βραδιά.

Βουτιά στα 50\’s και τα 60\’s μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη θα κάνουν: Άκης Κατσουπάκης – Ενορχήστρωση, Πλήκτρα, Μάρκος Παπασηφάκις – Κιθάρα, φωνή, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, φιλκόρνο, φωνή.