Συνέχεια για το The Music Portrait Of στην CHEAPART.HALANDRI, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 22:00, σειρά έχει το μουσικό πορτρέτο του Tsourkoko.

O Tsourkoko είναι μουσικός παραγωγός στον Paranoise radio καθώς και DJ. H μουσική που προτιμά να παίζει είναι instrumental και διακρίνεται για τη σταθερά του beat στο ρυθμό και έχει σαν βάση της το hip hop. H ηχητική γκάμα που προσφέρει στους ακροατές, περιέχει dirty, experimental, psy, futuristic αλλά και abstract μουσικά στοιχεία”.

H CHEAPART HALANDRI όντας ένας συνεχώς εξελισσόμενος πολιτιστικός οργανισμός, είναι ανοιχτή σε κάθε μορφή τέχνης και της πηγαίας έκφρασης μέσα από αυτή. Κάθε Παρασκευή στον ισόγειο χώρο του café, καλεί ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι μας διηγούνται τις δικές τους, εξίσου ενδιαφέρουσες μουσικές ιστορίες. O καθένας τους δημιουργεί το δικό του μουσικό προφίλ, έχοντας ως μέσο τη μουσική και τα αισθητικά κριτήρια του ή μια θεματική συνθήκη που θέλει να εξυπηρετήσει. Εικαστικοί, φωτογράφοι, μουσικοί, άνθρωποι από τον χώρο της διαφήμισης και των media, δημιουργοί με όραμα αλλά και κατ’ εξοχήν dj, αναλαμβάνουν το ρόλο του μουσικού αφηγητή. Ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μέσα από την προσωπική του μουσική συλλογή παρουσιάζει όλα αυτά τα οποία αγαπάει, τον χαρακτηρίζουν και αξίζει ν’ ανακαλύψουμε, εάν δεν το έχουμε κάνει ήδη. Μια αφήγηση που σκοπό έχει να μας κάνει να διασκεδάσουμε μέσω της μουσικής, η οποία μέσα από τα διαφορετικά είδη της μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και υπερβατικές συνθήκες έμπνευσης για κάτι νέο.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Καλφακάκος