Λατρεύεται την λάτιν μουσική; Θέλετε να χορέψετε salsa αλλά δεν ξέρετε που; Το Palenque Club σας δίνει την λύση! 28 και 29 Νοεμβρίου ο Rodrigo Rodriguez live για δυο βραδιές με πολύ salsa και Reggaeton!

O Rodrigo κατάγεται από την Κολομβία και μένει μόνιμα εδώ και καιρό στην Ελβετία που είναι ένας από τους πυρήνες των μουσικών που συνεργάζονται με όλα τα μεγάλα ονόματα της λατιν οι οποίοι περνούν τον Ατλαντικό για να παίξουν και να τραγουδήσουν στην Ευρώπη Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ορχήστρας Mercadonegro όπου με βάση την Ελβετία έχει εξελιχθεί στην σημαντικότερη λάτιν μπάντα έξω από την Αμερικανική Ήπειρο .Οι Mercadonegro έχουν βγάλει δύο cd μέχρι τώρα όπου γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη.

Ο Rodringo είναι percucionistas, τραγουδιστής, συνθέτης και ενορχηστρωτής. Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη η καινούργια προσωπική του δουλειά σε ένα cd με τίτλο Rodrυ-Go και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του δίσκου είναι ότι περιέχει και αρκετά κομμάτια Reggaeton που είναι η μουσική που έχει τελευταία κατακλείσει την Λατινική Αμερική και όχι μόνο. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την δουλειά του με τον τίτλο Salsa-Fire-Reggaeton η οποία περιέχει και τα δύο είδη δηλ Salsa & Reggaeton.

Μαζί του θα είναι άλλοι πέντε μουσικοί μέλοι και αυτοί του συγκροτήματος των Mercadonegro με τους οποίους ο Rodrigo συνεργάστηκε για να βγάλει το cd Rodry-Go.