Η Apple Original Films έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη νέα κωμωδία δράσης «The Instigators» με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Ματ Ντέιμον (Μatt Damon) και Κέισι Άφλεκ (Casey Affleck).

Το σενάριο των Τσάκ Μακλίν (Chuck MacLean) και ‘Αφλεκ υποβάλλεται μία έντονη και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εμπειρία όπου ο Ρόρι (Ντέιμον) και ο Κόμπι (Άφλεκ) είναι δύο απελπισμένοι συνεργάτες: ένας απελπισμένος πατέρας και ένας πρώην κατάδικος που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα παράνομα κέρδη ενός διεφθαρμένου πολιτικού. Όταν όμως το εγχείρημα στραβώνει, οι δυο τους βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια δίνη χάους, καταδιωκόμενοι όχι μόνο από την αστυνομία, αλλά και από οπλισμένους γραφειοκράτες και εκδικητικά αφεντικά του εγκλήματος.

Βρισκόμενοι σε πλήρη αδιέξοδο, πειθάνουν τον ψυχολόγο του Ρόρι [Χονγκ Τσάου (Hong Chau)] να τους βοηθήσει σε μια ξεκούραστη απόδραση μέσα στην πόλη, όπου πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να αποφύγουν τη σύλληψη – ή κάτι χειρότερο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ