Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Focus Features το τρέιλερ για την νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν (Alexander Payne) με τίτλο «The Holdovers».

Πρόκειται για την όγδοη ταινία του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και αφηγείται την ιστορία ενός γκρινιάρη καθηγητή που τον υποδύεται ο Πολ Τζιαμάτι (Paul Giamatti) ο οποίος αναγκάζεται να παραμείνει στο πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών για να προσέχει μια μικρή ομάδα μαθητών που δεν μπορούν να πάνε στις οικογένειές τους. Έτσι θα δημιουργήσει ένα απίθανο δεσμό με έναν ευφυή φασαριόζο μαθητή και τη μαγείρισσα του σχολείου η οποία μόλις έχει χάσει το γιο της στο Βιετνάμ.

Στο ρόλο της μαγείρισσας η υποψήφια με βραβείο Τόνι ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ντα’Βιν Τζόι Ράντολφ (Da’Vine Joy Randolph), ενώ στο ρόλο του μαθητή, ο νεαρός Ντομινίκ Σέσσα (Dominic Sessa).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “THE HOLDOVERS – Official Trailer [HD] – In Select Theaters October 27, Everywhere November 10”, Focus Features, via YouTube