Το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, το κορυφαίο πολυτελές Blended Scotch whisky, κυκλοφόρησε το τρέιλερ του The Gentleman’s Wager II: μία ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους για βραβείο Oscar, Jude Law και Giancarlo Giannini, μαζί με τη διάσημη κινέζα ηθοποιό Zhao Wei.

Το τρέιλερ αποτελεί ένα teaser για την πολυαναμενόμενη ταινία, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου και είναι το 2ο μέρος του διεθνώς επιτυχημένου Gentleman’s Wager I (2014), με περισσότερα από 45 εκατομμύρια views. Η νέα ταινία του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, σκηνοθετήθηκε από το βρετανό σκηνοθέτη Jake Scott της εταιρείας Ridley Scott Associates, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία. Στο Gentleman’s Wager II, εμφανίζονται και οι αστέρες της Formula 1, Mika Häkkinen και Jenson Button.

Το Gentleman’s Wager II αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών που βάζουν ένα στοίχημα με έπαθλο ένα ανεκτίμητο αυτοκίνητο αντίκα, το επιβλητικό κλασικό αυτοκίνητο αγώνων Delahaye 135S. Το αυτοκίνητο, εκτός από «έπαθλο» του στοιχήματος, αποτελεί και οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Walker από τα τέλη της δεκαετίας του 1930.

Ακολουθώντας τις προσπάθειες του Jude Law για να κερδίσει, αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα από την ευγνωμοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους που τον βοηθούν και τη χαρά που του προσφέρει η διαδικασία αυτή, οδηγείται στην πρόοδο και την επιτυχία.   

Το JOHNNIE WALKER πάντα στήριζε την πρόοδο. Η νέα του καμπάνια – Joy Will Take You Further – αντιτίθεται στην ιδέα ότι η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία. Αντίθετα, στηρίζει ότι η πρόοδος τροφοδοτείται από τη χαρά και ότι η ευγνωμοσύνη είναι η υψηλότερη έκφραση της χαράς!

Το τρέιλερ προσφέρει μία γεύση από την ιστορία της δεύτερης ταινίας του Gentleman’s Wager, με την πλοκή του να διαδραματίζεται στα γραφικά τοπία της Ιταλίας και του Μονακό. Ο Jude Law δήλωσε σχετικά με τη ταινία: “Το Gentleman’s Wager II παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο το πώς η προσφορά και η έκφραση της ευγνωμοσύνης μπορούν να προσφέρουν υψηλά επίπεδα χαράς. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της ιδέας ότι η χαρά τροφοδοτεί την πρόοδο και η συμμετοχή μου στο δεύτερο φιλμ του Gentleman’s Wager για το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL ήταν μία υπέροχη εμπειρία ”

Για το The Gentleman’s Wager I (2014)

Το πρώτο φιλμ του Gentleman’s Wager γυρίστηκε στα British Virgin Islands της Καραϊβικής και στο Λονδίνο, σκηνοθετημένο από τον Jake Scott και διηγείται την ιστορία ενός άνδρα που αναζητά μια πραγματικά σπάνια εμπειρία. Στην ταινία ο Law, παρόλο που έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή του, χρησιμοποιεί ένα στοίχημα ως δικαιολογία για να δοκιμάσει τον εαυτό του και να κερδίσει κάτι που θέλει, δίχως να το αγοράσει με χρήματα. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει, είναι να δημιουργήσει μια μοναδική παράσταση. Αυτή η διεθνώς επιτυχημένη ταινία μικρού μήκους έλαβε περισσότερα από 45 εκατομμύρια views από τη πρεμιέρα της τον Ιούλιο του 2014.

Για το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™

Μόνο υψηλής ποιότητας και σπάνια ουίσκι χρησιμοποιούνται για το blending του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, με 1 ανάμεσα σε 10,000 βαρέλια ουίσκι να θεωρείται επαρκές, ώστε να δώσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στην εξαιρετική και χαρακτηριστική γεύση του.

Η σπανιότητα και η δεξιοτεχνία που εκπροσωπεί κάθε φιάλη JOHNNIE WALKER BLUE LABEL το καθιστούν ως το τέλειο δώρο για την απόλυτη έκφραση ευγνωμοσύνης.