Οι Βρετανοί Monument, δύο μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album “Hair Of The Dog” το οποίο έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια από έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά παγκοσμίως, μας ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στο “The Devil Tours Again” tour στο πλευρό των θρυλικών RAGE!

Οι Monument μετά την επιτυχία που γνώρισε το album τους “Hair Of The Dog” ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το εν λόγω album και σε βινύλιο, σε δύο περιορισμένων αντιτύπων εκδόσεις μέσω της Rock Of Angels Records.

Η πρώτη έκδοση θα είναι μαύρο βινύλιο σε Gatefold Sleeve με ακυκλοφόρητες live φωτογραφίες του συγκροτήματος στο εσωτερικό του και η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Η δεύτερη έκδοση θα είναι ένα super limited collector’s edition picture disc και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο του 2016, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την έκδοση πολύ σύντομά.

Οι Monument μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του νέου τους Official Video για  το τραγούδι “Lionheart” από τον πρόσφατο δίσκο τους “Hair Of The Dog”. Το Official Video αναμένεται να δημοσιευτεί στις αρχές Σεπτεμβρίου!