Το Floral ξεκινάει τη νέα σεζόν και υποδέχεται γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα σε live εμφανίσεις στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του στα Εξάρχεια. Η αρχή γίνεται με τους The Blues Project την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι “The Blues Project”, είναι μια παρέα ξεχωριστών μουσικών που δημιουργήθηκε πριν ενάμιση χρόνο, με “νονό” τον Δημήτρη Σινογιάννη, δεξιοτέχνη στις κιθάρες και αρχηγό του γκρουπ.

Στη μουσική αυτή παρέα βρίσκουμε τον Ηλία Δουμάνη στα drums, τον groover Δημήτρη Μουτάφη στο bass, τον δυναμικό Τάκη Δρακόπουλο στο Tenor sax και στο τραγούδι την Πέγκυ Ζάρρου με την καταπληκτική φωνή της. Ο Δημήτρης Σινογιάννης, έμπειρος μουσικός με πολυποίκιλες συνεργασίες στο χώρο – με τον Λ. Μαχαιρίτσα, τον Κ. Τουρνά, τους Ίσκρα, τον Χ. Δάντη, τον Μ. Μητσιά, την Μαρινέλα, την Δ. Γαλάνη, τον Μ. Πασχαλίδη, τον Χ. Θηβαίο, την Ρ. Αντωνοπούλου, τον Θ. Μικρούτσικο, κ.ά. – είχε το 2013 την ιδέα να συγκεντρώσει αυτούς τους σημαντικούς μουσικούς και να ξεκινήσει ένα νέο μουσικό ταξίδι με το όνομα «The Blues Project».

Για το γκρουπ των «The Blues Project» έχει γραφτεί: «Απογειωτική πανδαισία από το χώρο της funky blues, soul, jazz και rock μουσικής. Μια δυνατή χημεία, δυσεύρετη στις μέρες μας, ανάμεσα σε πέντε δυναμικούς μουσικούς που μας μεταφέρουν σε ατμόσφαιρες σκηνών της Νέας Υόρκης και της Νέας Ορλεάνης. Η αυτοσχεδιαστική τους δεινότητα χτίζει το κάθε κομμάτι από την αρχή και οι αγαπησιάρικες ενδοσυνεννοήσεις τους δημιουργούν ένα παλλόμενο εκτόπισμα που κινητοποιεί πολλαπλώς. Μία ιαματική δύναμη που καταλύει κάθε αδράνεια».

https://www.facebook.com/TheBluesProjectLIVE
http://www.jumpingfish.gr/jsino

Παίζουν:

Δημήτρης Σινογιάννης, κιθάρα
Ηλίας Δουμάνης, drums
Δημήτρης Μουτάφης, bass
Τάκης Δρακόπουλος, Tenor sax
Πέγκυ Ζάρρου, τραγούδι