Το GAGARIN 205 στις 28 Απριλίου, φιλοξενεί τον αγαπημένο τραγουδοποιό και τους συνεργάτες του σε ένα τρίωρο απολαυστικό πρόγραμμα.

Το GAGARIN 205 στις 28 Απριλίου, φιλοξενεί τον αγαπημένο τραγουδοποιό και τους συνεργάτες του σε ένα τρίωρο απολαυστικό πρόγραμμα.

Από μικρή ηλικία κιόλας ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε ανακαλύψει την αγάπη και την έφεση του για τη μουσική. Το ταλέντο του άλλωστε άρχισε να ξεπροβάλλει όταν ακόμη φοιτητής, συνεργάστηκε με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μάνο Λοϊζο. Η ζωή του συνεχιζόταν, πότε υπηρετώντας στο στρατό, πότε δουλεύοντας ως εργολάβος. Ο πόθος του όμως για τη μουσική παρέμενε ζωντανός. Η πρώτη του δουλειά κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1993 με τίτλο «Αγία Νοσταλγία» σε παραγωγή του Νίκου Παπάζογλου. Ο επόμενος δίσκος με τίτλο «Στην Ανδρομέδα και στη γη» ήρθε το Μάιο του 1995 όπου και συνεργάζεται με τη Μελίνα Κανά και το Σωκράτη Μάλαμα. Φαίνεται πως η Μελίνα Κανά άγγιξε το Θανάση Παπακωνσταντίνου αφού τον Οκτώβριο του 1996 έρχεται μια νέα συνεργασία τους στη νέα του δουλειά με τίτλο «Της Αγάπης γερακάρης». Ενώ το 1998 συνεργάζεται με το πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα ASHKHABAD από το Τουρκμενιστάν στο δίσκο του «Λάφυρα».

Ιούλιος 2000 και η συνεργασία του με το Γιάννη Αγγελάκα (Τρύπες) και με τη Λιζέτα Καλημέρη στη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ο «Βραχνός Προφήτης» είναι γεγονός. Δύο χρόνια μετά, τον Απρίλιο του 2002 κυκλοφορεί η «Αγρύπνια», ενώ τον Ιούνιο του 2004 κυκλοφορεί «Τα ζωντανά», με ηχογραφήσεις από τις ζωντανές εμφανίσεις του. Μάρτιος 2006 και το άλμπουμ του «Η βροχή από κάτω» καταφέρνει για άλλη μια φορά να κερδίσει το κοινό. Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφορεί και το ένατο άλμπουμ του με τίτλο «Διάφανος».

INFO
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205 τηλ.; 210 8547600-1
Ωρα Έναρξης: 21:00
Εισιτήριο: 18 ευρώ