Από την Τρίτη 13 έως την Πέμπτη 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν από την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στην Πλάκα, οι παραστάσεις του έργου του Σάκη Σερέφα, Θα σε πάρει ο δρόμος, σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλακιώτη.

Ο ταλαντούχος θεατρικός συγγραφέας Σάκης Σερέφας, έχει στο ενεργητικό του υποδειγματικά και ευρηματικά θεατρικά έργα, με συγκροτημένο και εμπνευσμένο λόγο. Το έργο Θα σε πάρει ο δρόμος είναι ιστορίες δεκαπέντε ανθρώπων που συναντούν δυσκολίες αλλά καταφέρνουν και τις ξεπερνούν.

Ο ίδιος ο συγγραφέας αναφέρει για το έργο του: Είναι ιστορίες δεκαπέντε ανθρώπων που κάποια στιγμή τους βαράει στη ζωή τους ένα άγριο ζόρι. Είναι άνθρωποι που τους βασανίζουν πάθη κάθε είδους και το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν το βάζουν κάτω, πέφτουν και σηκώνονται δύσκολα, αλλά σηκώνονται. Γιατί είναι άνθρωποι που τους παίρνει ο δρόμος.

Η παράσταση είναι σαν ένα σουρεαλιστικό όνειρο, που το αποτελούν σκηνές από τη ζωή των ανθρώπων στη μεγάλη πόλη, με το διαβρωτικό χιούμορ του συγγραφέα να υπονομεύει διαρκώς τη γνήσια συγκίνηση.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Έρση Βασιλικιώτη, Σκηνικά- Κοστούμια: Μαρία Καραδελόγλου,  Μουσική: Κώστας Βόμβολος, Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου, Δημιουργία βίντεο: Λίλα Σωτηρίου,  Διαχείριση ψηφιακής εικόνας: Ανέστης Πάτκας,  Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριέττα Σπηλιοπούλου, Βοηθός ενδυματολόγου: Παρασκευή Ορφανίδου, Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Τζαφέρης

Παίζουν:
Κυριάκος Δανιηλίδης, Ελένη Δημοπούλου, Νίκος Λύτρας, Στάθης Μαυρόπουλος, Μάριος Μεβουλιώτης, Μαριέττα Σπηλιοπούλου, Έφη Σταμούλη