Τι μπορείς να ανακαλύψεις αν κοιμηθείς πάνω στο Φλάφι και αγκαλιά με το ροζ πόνυ για 7 ημέρες; Ποια κρυφά μυστικά θα σου εκμυστηρευτεί το Φλάφι και τι ιστορίες θα ακούσεις να ”ξεπροβάλλουν” από τη βιβλιοθήκη και να ζωντανεύουν τα βράδια; Πριν κοιμηθείς θα ζητήσεις από το Φλάφυ να σου διαβάσει τις «ιστορίες της καληνύχτας», θα καταφέρεις τελικά να το ακούσεις να αφηγείται; Κάθε μέρα ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα· τα βράδια τριχωτές αποκλίσεις χορεύουν και αρρενωπές νεραϊδούλες ψιθυρίζουν παραμύθια.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 20:00, σας προσκαλούμε σε μια οπτικοακουστική performative συνάντηση, με βίντεο από το CUNTCINEMA, καινούργια λούτρινα φιλαράκια του Φλάφι και χνουδωτές μεταμορφώσεις. To CUNTCINEMA της Φένιας Κωτσοπούλου είναι η συνέχεια του VULVOgraphy, η δημιουργία ενός φορητού πολύ μικρού cinema που έχει σκοπό να προβάλει ταινίες με περιεχόμενο όπως ταυτότητα, φύλο, σώμα – ντροπές και κρίσεις.

To #TextMe_FluffyLibrary είναι μια ασυνήθιστη βιβλιοθήκη- συμμετοχική εγκατάσταση της καλλιτέχνιδας Αντιγόνης Τσαγκαροπούλου, σε επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη. Το Fluffy Library φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης, δράσεων και συζητήσεων γεμάτο εναλλακτικές αφηγήσεις γύρω από ζητήματα ταυτότητας, φύλου και συμβίωσης.

Μέχρι τότε ελάτε να παίξουμε όλ@ μαζί τις ημέρες όπου το Fluffy Library είναι ανοιχτό.  Πέμπτη & Παρασκευή 14:00-20:00.

Βιογραφικά

Φένια Κωτσοπούλου

Η Φένια Κωτσοπούλου είναι καλλιτέχνιδα / αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Lincoln της Αγγλίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ”Choreographing Live Art” από το Πανεπιστήμιο του Lincoln (Ηνωμένο Βασίλειο), πτυχίο χορού από την Εθνική Ακαδημία Χορού της Ρώμης (Ιταλία) και Πτυχίο Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Daz Disley

O Daz Disley είναι καλλιτέχνης video & sound και ζει στην Αγγλία. Η δουλεία του έχει προβληθεί σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο ενώ θέλει διαρκώς να πειραματίζεται στον ψηφιακό και αναλογικό τομέα, εξερευνώντας εναλλακτικούς τρόπους ανάληψης και εμφάνισης εικόνων (εναλλακτική φωτογραφία) και σχεδιασμού συστημάτων hardware. Είναι μέλος της ομάδας και resident καλλιτέχνης του οργανισμού ‘SlumGothic’, δουλεύοντας με μειονεκτούσες κοινότητες στο Gainsborough του Lincolnshire.

Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου

Η Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου είναι η καλλιτέχνιδα του Fluffy Library και συν-επιμελήτρια των events που γίνονται μέσα στο Φλάφι σε συνεργασία με άλλα άτομα, καλλιτέχν@, εκπαιδευτικ@, άλλες φιλενάδες κ.λ.π. και αποτελούν κομμάτι όλου του έργου.


Διαβάστε επίσης: 

#TextMe_FluffyLibrary: Μια ανατρεπτική βιβλιοθήκη- λούτρινη αγκαλιά