Η σεζόν ξεκινάει δυναμικά για το θέατρο Eliart με μια τετραήμερη γιορτή στο πλαίσιο του στο 1ο Φεστιβάλ Βοτανικού ”Κάτω από τις Γραμμές” καλωσορίζοντας τους Αθηναίους πίσω στην «βάση» τους μετά τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, ανοίγοντας την αυλαία του χειμώνα 2013-2014.

 

Κατά την διάρκεια του τετραήμερου αυτού το κοινό του Eliart θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει Θεατρικές Παραστάσεις και Μουσικά Lives σε πολύ προσιτές τιμές, ακόμη και με δωρεάν είσοδο.

 

Πέμπτη 19 & Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου / 21:00 / Διάρκεια: 100 λεπτά / Είσοδος ελεύθερη

«Μπαρ σε καλό μας» του Ερνέστου Βουτσίνου. Μια ανατρεπτική κωμωδία από την ομάδα «Τα κορίτσια με τους Γλόμπους». 1ο Βραβείο στο φεστιβάλ 2ndAthensBarTheatreFestival στο Eliart (Μάιος 2013). Σκηνοθεσία: Ερνέστος Βουτσίνος. Παίζουν: Δημήτρης Τσιλιφώνης, Ερνέστος Βουτσίνος, Φανή Δαλεζίου, Μαρία Αντωνίου.

 

Ένας βιοπαλαιστής κληρονόμος, ο άνεργος κολλητός του, η κουλτουριάρα αδερφή του και μια εκρηκτική σερβιτόρα αναζητούν την ιδέα που θα μεταμορφώσει ένα παραμελημένο μπαρ στο απόλυτο hotspot της νυχτερινής Αθήνας.

 

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου / 22:00 / Είσοδος 5 Ευρώ

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ – Ένα ταξίδι στην μουσική και τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο και το Θέατρο. Μουσικοί: Ντόρα Αθανασίου τραγούδι, Γιώτα Καραμούτσιου φλάουτο, Μιχάλης Σιδηρόπουλος μαντολίνο, Γεωργία Ζουπανιώτη κιθάρα , Άγγελος Γαβριήλ κιθάρα

Καλλιτεχνική επιμέλεια, ενορχήστρωση: Άγγελος Γαβριήλ

 

Ένα μοναδικό live αφιερωμένο στους νοσταλγούς του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου και θεάτρου σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Κατσαρού και Μάνου Χατζιδάκι κ.α. ακούγοντας τραγούδια αγαπημένα τα οποία έμεινα αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.

 

Σάββατο 21 & 28 Σεπτεμβρίου / 21:00 / Διάρκεια: 60 λεπτά / 5 Ευρώ

“Σημειώσεις ενός τρελού” του Λ. Τολστόι / Ένας εξαιρετικός Μονόλογος με τον Αποστόλη Ψαρρό

1ο Βραβείο στο Φεστιβάλ Μονολόγων  στο Eliart  (Ιούνιος 2013)

Μονόλογος βασισμένος σε ένα κείμενο του Λ. Τολστόι το οποίο μετά από 100 χρόνια παραμένει τρομακτικά επίκαιρο. Μόνο για δύο μοναδικές παραστάσεις!