Στην performance Τen Horizons ο ήχος και η κίνηση συγκρούονται μέσα από το σώμα, το αντικείμενο και το χώρο. Χωρισμένο σε τέσσερις σκηνές, το έργο εξελίσσεται μέσα από αυτοσχέδια μουσική και χορογραφικά κομμάτια, που θεμελιώνουν οργανικά το σύνολο.

Τα υλικά του Ten Horizons, η ηχητική ανατροφοδότηση, ο κινητικός ήχος, οι ακριβείς χειρονομίες, που συνορεύουν με ανεπαίσθητες ατμοσφαιρικές ταλαντεύσεις, κλιμακώνονται σε μια σχεδόν συντριπτική αύξηση του ήχου και της κίνησης και δημιουργούν ένα φορτισμένο ενεργειακά τοπίο.

Λίγα λόγια για την ομάδα The Ιnstrument

H ομάδα Τhe Instrument ιδρύθηκε το 2011 στο Βερολίνο. Δίνει παραστάσεις με πυρήνα το συνεργατικό έργο των Μaya M. Carroll και Roy Carroll και τις διαφορετικές καλλιτεχνικές τους επιδιώξεις. Ο Roy και η Μaya συνεργάζονται από το 2006, δημιουργώντας έργα με άλλους καλλιτέχνες από το χώρο της performance, της μουσικής και των εικαστικών τεχνών.

Από την πρώτη τους δημιουργία ως ομάδα, οι διάφορες δραστηριότητές τους περιελάμβαναν χορογραφικές δουλειές και άλλες σκηνικές παραγωγές, ερευνητικές συνεργασίες, διαλέξεις / συζητήσεις και εργαστήρια.

Συντελεστές:

Χορογραφία & χορός: Maya M. Carroll
Ήχος & performance: Roy Carroll
Συμπαραγωγή: ArtBlau Braunschweig

Διάρκεια : 50′

http://www.theinstrument.org/

Φωτογραφία.: Gadi Dagon