Μετά από δύο πραγματικά επιτυχημένες jazz βραδιές που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι επισκέπτες του μουσείου Βορρέ, ολοκληρώνεται ο θερινός κύκλος, με ένα ακόμη μοναδικό live.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου οι Haig Yazdjian, Βαγγέλης Καρίπης, Γιώτης Κιουρτσόγλου – ένας συνθέτης από τους πιο γνωστούς βιρτουόζους στο ούτι, μαζί με έναν εξαιρετικό περκασιονίστα και το γητευτή του μπάσου μας – υπόσχονται μία ανεπανάληπτη βραδιά, ολοκληρώνοντας τα καλοκαιρινά Jazz live στους κήπους του μουσείου.

Το Μουσείο Βορρέ είναι ένα ίδρυμα που λειτουργεί από το 1983 προβάλλοντας ανελλιπώς την ελληνική τέχνη και κουλτούρα ανά την ιστορία. Αποτελείται από δύο συγκροτήματα κτιρίων αφιερωμένα το ένα στην ελληνική μοντέρνα τέχνη και το άλλο στη λαϊκή μας παράδοση. Οι συλλογές του μουσείου, οι οποίες καλύπτουν τουλάχιστον 2.500 χρόνια ιστορίας, απαρτίζονται τόσο από πίνακες και γλυπτά των σημαντικότερων ελλήνων καλλιτεχνών του 2ου μισού του 20ου αιώνα , όσο και από αυθεντικά αντικείμενα αρχαίας και λαϊκής τέχνης. Αναπόσπαστο κομμάτι του μουσείου αποτελούν οι εξαιρετικής αισθητικής κήποι που το περιστοιχίζουν.