Οι Τα.Φι.Σιγμα (TFS) και οι Afrocream συναντιούνται στη σκηνή του BIOS την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, φέρνοντας ήχο και στίχο του δρόμου και funky διάθεση.

Την βραδιά ανοίγουν οι SolJam και η Miss-T, ενώ θα εμφανιστούν guest artists όπως τα 6αρια και άλλοι.

Θα ακολουθήσει after rap party με τους Skinny b (FJ Skulls), Evan Sbk (307 Squad) και DJ Grand.

Τα. φι. Σίγμα (TFS)

Ένα hip-hop συγκρότημα από την Αθήνα που αποτελείται από μια παρέα φίλων με δίψα για μουσική και graffiti. Το σχήμα ολοκληρώθηκε το 2007 με την προσθήκη του Αθάνατου σαν τέταρτο βασικό μέλος. Δυνατός ήχος και στίχος που φανκαρει.

Οι Τα.Φι. Σίγμα αποτελούνται από: τον Αθάνατο, τον Πανταχού, τον Χι ρο σίγμα και τον Yonasish ή αλλιώς τον Άλεξ, τον Πάνο, τον Χρήστο και τον Ίωνα. Ο βασικός DJ είναι ο Evan Sbk από τους 307 και στο γκρουπ συμμετέχουν περιστασιακά: Mika, Κουφ, Πούσπα και πολλοί άλλοι.

Δύο από τα μέλη του γκρουπ έχουν κυκλοφορήσει δυο σόλο δουλειές, ενώ υπάρχει πάρα πολύ ακυκλοφόρητο υλικό, όπως η σειρά δίσκων με όνομα Το Βρώμικο Πεσκέσι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Επίσης έχουν δημοσιεύσει δύο βίντεοκλιπ και κομμάτια, στο κανάλι τους στο YouTube, με φιλικές συμμετοχές από φίλους και γνωστούς.

https://www.youtube.com/user/FunkyRepresenter
https://www.facebook.com/pages/TA-FI-SIGMA-TFS-247/183296225088212

Afrocream

Το Afrocream είναι μία ομάδα παραγωγής hip- hop αισθητικής. 50% graffiti και 50% μουσική. Τα μέλη του, ο Ethra (rap vocals / graffiti) o 2Δέλτα (rap vocals / sounds) o mrpc (sounds / productions) o Bonus (graffiti) αγωνίζονται ενάντια στο γκρίζο και την κατήφεια, δίνοντας χρώμα στο δρόμο και φως στην μουσική από το 2009.

Ο ήχος τους φλερτάρει με το funk/soul/reggae, χωρίς να λείπουν οι ηλεκτρονικές περιπλανήσεις και τα rock ξεσπάσματα, εφαρμόζοντας πάνω στην hip- hop φόρμα. Έτσι δημιουργούν το ιδανικό έδαφος της κοινωνικής – υπαρξιακής- φιλοσοφικής – αυτοαναφορικής θεματολογίας των rap φωνητικών,τα οποία μεταδίδουν το στυλ και τη διάθεση της ομάδας.

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Αφροσυγκέντωση, ήρθε ως αποτέλεσμα μίξης της καλής παρέας, των διαφορετικών αφετηριών, καταβολών, αναφορών και ιδεών που έφεραν τα μέλη της ομάδας και κυκλοφόρησε τον Μάη του 2013, ενώ κάθε προηγούμενη κυκλοφορία με το logo Afrocream ήταν underground hood solo projects του 2Δ.

Στο εν λόγω project συμμετέχουν τα 6άρια, ο Kris1 (Flowjob) και o Louie Ranks ενώ στην παραγωγή βοηθάνε με τα beat τους οι: Asterisk (x startrec), Emor (6αρια), Sadacore(Flowjob), Fat Lady Beats, Ιων (Universe), Rebelos (Flowjob) και ο συνθέτης Henri Kergomard.

Το γκρουπ συμμετέχει σε φεστιβάλ, όπως αυτό της γιορτής της μουσικής ή το Frikaria, σε hip- hop live με άλλα γκρουπ του είδους και σε αυτοοργανωμένες από κοινωνικούς χώρους και συλλογικότητες, συναυλίες.

Αναμένεται άφθονο υλικό τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε σόλο κυκλοφορίες των μελών.

http://www.afrocream.com/
https://www.facebook.com/afrocream
Κατεβάστε δωρεάν το LP Αφροσυγκέντρωση εδώ:
http://www.afrocream.com/downloads/afrocream-afrosygkentrwsh.zip