Το τραγούδι πάει θέατρο… o μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, το συγκρότημα Ανωτάτη Ζαμπετική και ο θρυλικός θηλυκός θίασος ζήτω τα λαϊκά κορίτσια παρουσιάζουν στο Μεταξουργείο, ένα χειροποίητο μουσικoθεατρικό θέαμα.

Οι παραστάσεις μπαίνουν αισίως στον τρίτο μήνα .Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Παράσταση μουσική, με πρόζες, τραγούδια, ποτό και τσιγάρο! Κωμωδία μετά μουσικής! Κάτι ώριμο και φρέσκο, σοβαρό και αστείο, σύνθετο με απλά υλικά. Όπως ήταν τα λαϊκά κορίτσια της εφηβείας μας, όπως είναι η ίδια η ζωή εξάλλου…

Η Τίνα, η Μαργαρίτα, η Τζένη, η Σοφία και η Τζούλι, πέντε καθημερινά κορίτσια, ανεμίζουν με μπρίο τα λουλουδάτα φορέματα εποχής, σχολιάζουν, παιζοτραγουδούν και χορεύουν με χαρά, κέφι και άφθονη θετική ενέργεια.

Τα όργανα της Ανωτάτης Ζαμπετικής παίρνουν φωτιά! Σαν ένα γιορτινό τραπέζι με φίλους, γνωστούς, γείτονες και συγγενείς που κάποιος πετάει πρώτος ένα ανέκδοτο, ένας άλλος πιάνει την κιθάρα και λέει ένα τραγούδι, η ωραία της παρέας ανεβαίνει στο τραπέζι και αρχίζει το χορό και όλοι μαζί σιγοντάρουν και κρατούν το ρυθμό με παλαμάκια.

Μουσικές λοιπόν, κέφι, χορός, συναίσθημα, χιούμορ με σοβαρότητα, σάτιρα και πολύ γέλιο, αυτή είναι η σουρεαλιστική συνταγή που μαγειρεύουν  Παρασκευές και Σάββατα στο Caminito live stage. Η αυλαία ανοίγει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι μουσικές αρχίζουν, μαζί αρχίζουν και τα παρατράγουδα.

Τραγουδούν έκτακτα  :Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Χαραλαμπίδης & o βαρύτονος Ζαφείρης Κουτελιέρης