Το πρόγραμμα, αυτή την άνοιξη, περιλαμβάνει: Adobe Illustrator CC, Social media marketing (Advanced) και Adobe Photoshop CC. Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS!

*Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ! Early bird μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Δες αναλυτικά τα εργαστήρια:

Adobe Illustrator CC | 3, 8 και 10 Μαΐου
Εισηγητής: Νίκος Γαζετάς

Έλα να γνωρίσεις το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κατασκευής, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών της Adobe! Στο workshop, συνολικής διάρκειας 9 ωρών, θα έρθουμε σε επαφή με τα βασικά εργαλεία του Illustrator, θα σχεδιάσουμε με γεωμετρικά σχήματα τις δικές μας συνθέσεις και θα φτιάξουμε διανυσματικά αρχεία (vectors) για ψηφιακή ή έντυπη χρήση.

Ημερομηνίες: 3, 8 και 10 Μαΐου
Ώρες: 3/05: 19.30-22.00
8/05: 18.00-22.00
10/05: 19.30-22.00
Κόστος Συμμετοχής: 65 ευρώ (early bird), 85 ευρώ (booking)
Δήλωση συμμετοχής εδώ.
*Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή με εγκατεστημένο το Adobe Illustrator CC. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Social media marketing (Advanced) | 4, 5 και 9 Μαΐου
Εισηγητής: Γιάννης Ήμελος | Σε συνεργασία με την CollegeLink

Στο σεμινάριο Social media marketing (Advanced), συνολικής διάρκειας 9 ωρών, ανακαλύπτουμε σε βάθος τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, ενώ μαθαίνουμε τρόπους αλλά και μικρά… μυστικά που θα κάνουν την επιχείρηση/οργανισμό μας να ξεχωρίσει!

Ξεκινώντας από τους στόχους μας, αναπτύσσουμε το κατάλληλο για εμάς περιεχόμενο, βρίσκουμε το μέσο που μας ταιριάζει, μαθαίνουμε τα πάντα για τις διαφημίσεις αλλά και τρόπους να αξιολογούμε τα αποτελέσματά μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του workshop:

04/05:

Εισαγωγή στο CPC & Social Advertising
Βασικά social media και χρήση ( Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Viber)
Πώς ο στόχος και το content ορίζουν το κατάλληλο για εμάς μέσο
Content is the King

05/05:

360 Facebook Content, Advertising & Community Management
Instragram: Content & Advertising

09/05:

Video is the future of communication
YouTube Content Development & Advertising
Reporting Our Advertising
Νέες τάσεις – νέα μέσα

Ημερομηνίες: 4, 5 και 9 Μαΐου
Ώρες: 18.00-21.00
Κόστος Συμμετοχής: 80 ευρώ (early bird), 100 ευρώ (booking)
Δήλωση συμμετοχής εδώ.
*Το εργαστήριο προϋποθέτει εξοικείωση με το social media marketing. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Adobe Photoshop CC | 6, 7 και 14 Μαΐου
Εισηγητές: Νίκος Γαζετάς

Έλα να μπούμε στον μαγικό κόσμο του Adobe Photoshop! Μέσω του workshop, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, θα εξοικειωθούμε με την ψηφιακή φωτογραφία και τα χρώματα ενώ θα γίνει μια εισαγωγή στο πρόγραμμα και, μέσα από μεθοδικά βήματα και απλά παραδείγματα, θα έρθουμε σε επαφή με διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. Μέχρι το τέλος των μαθημάτων, θα μπορούμε να κάνουμε βασική χρήση του Photoshop, να πραγματοποιούμε χρωματικές και τονικές διορθώσεις εικόνων, να αλλάζουμε διαστάσεις και να ρετουσάρουμε τις φωτογραφίες μας.

Ημερομηνίες: 6, 7 και 14 Μαΐου
Ώρες: 11.00-15.00
Κόστος Συμμετοχής: 80 ευρώ (early bird), 100 ευρώ (booking)
*Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή με εγκατεστημένο το Adobe Photoshop CC. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Δήλωση συμμετοχής εδώ.

Λίγα λόγια για τους εισηγητές των INNOVATHENS Winter Labs:

Νίκος Γαζετάς

Ο Νίκος Γαζετάς είναι graphic designer και εκπαιδευτής λογισμικού γραφιστικής με σημαντικές συνεργασίες και εκπαιδεύσεις στις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας (Πλαίσιο, Κολλέγιο Αθηνών, ΟΠΑΠ κ.ά.). Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια για την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας, το Design Athens, το Graphic Stories Cyprus και τα τελευταία 11 χρόνια είναι σταθερός συνεργάτης του κολλεγίου τέχνης και design ΑΚΤO. Παράλληλα, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο σχεδιασμό εντύπων και ψηφιακών εφαρμογών, το branding κ.α. Τα τελευταία χρόνια, είναι Certified Expert της Adobe και Certified Instructor των προγραμμάτων Photoshop και InDesign.

Γιάννης Ήμελος

Έχοντας πάντοτε ως κίνητρο την εξυπηρέτηση πελατών, ο Γιάννης Ήμελος είναι ένας επαγγελματίας που απολαμβάνει να ξέρει ότι η δουλειά και η ζωή του έχουν θετικό αντίκτυπο στους άλλους. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), ο Γιάννης βρίσκεται στην πιο δημιουργική και παραγωγική του ηλικία. Άνθρωπος της δράσης, κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει απασχοληθεί σε πολλές δουλειές και projects που τον βοήθησαν να αναπτύξει τις επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση και να καταλάβει την ανθρώπινη συμπεριφορά αλλά και πώς δουλεύει η αγορά εργασίας.