Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στο Café του ΙΑΝΟΥ για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Τασούλα Επτακοίλη, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς. Μια συζήτηση για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή.

Ο Κωστής Μαραβέγιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Στα 18 του έφυγε για την Ιταλία, για να σπουδάσει. Έμεινε στο Μπάρι. Την αγαπάει πολύ αυτή την πόλη. Σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την ομορφιά της εκείνος αντιτείνει πως είναι «η Βενετία του Νότου». Οκτώ χρόνια έζησε εκεί. Κι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, με πτυχίο στατιστικολόγου και διδακτορικό (με θέμα τον «Έλεγχο ποιότητας»!), πέτυχε αυτό που πολλοί νέοι ονειρεύονται: την επαγγελματική αποκατάσταση. Έπιασε δουλειά στο Πολυτεχνείο: μόνιμη, καλοπληρωμένη και με προοπτικές. Όμως ένιωθε να ασφυκτιά σ’ ένα γραφείο. Η μουσική, άλλωστε, είχε μπει ήδη στη ζωή του…

Και μετά; Τι έγινε μετά;

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟ CAFE TOY IANOY

Η μουσική είναι δρόμοι. Είναι ιστορίες και μνήμη. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα. Κι αυτή την άνοιξη γίνεται αφορμή η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο καφέ του ΙΑΝΟΥ ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε…

Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης. Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη στο Café του ΙΑΝΟΥ, θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του σε κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr.