Η Τασούλα Επτακοίλη, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, στην πρώτη συνάντηση με μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ για τη νέα σεζόν, συνομιλεί με τη σπουδαία συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα. Ένας «μουσικός περίπατος» στη ζωή, τις μελωδίες, τις εκλεκτές συνεργασίες και τα μοναδικά soundtracks-γέφυρες μεταξύ Ανατολής και Δύσης της Ευανθίας.

Στον επίλογο, η Ευανθία μαζί με τους συνεργάτες της, θα χαρίσουν στο κοινό του ΙΑΝΟΥ ένα μουσικό πρόγραμμα-έκπληξη, με γνώριμες μουσικές και αγαπημένες φωνές – από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες της.

Έχει γράψει πανέμορφες μελωδίες, σάουντρακ για την τηλεόραση, τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στον κινηματογράφο και το θέατρο. O δρόμος της… πάει πολύ, την εμπνέει. «Όταν περπατάω μου έρχονται πολλές εικόνες και ιδέες», έχει πει. Κάπως έτσι έγραψε την «Αλεξάνδρεια». Σαν περίπατος θα είναι και η κουβέντα της με την Τασούλα Επτακοίλη, στο πλαίσιο του κύκλου «Συναντήσεις με μουσικούς στο CAFE του ΙΑΝΟΥ», τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Μαζί θα «περιδιαβούν» τα μέρη που την καθόρισαν: από την Κάτω Αχαΐα Πατρών, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, και το Παρίσι, όπου σπούδασε στην Ecole Normale De Musique, μέχρι την Αθήνα του 2015. Συνέντευξη ή μουσική παράσταση; Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αλλά στην πραγματικότητα και τα δύο, αφού η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχει ετοιμάσει, για επίλογο, ένα πρόγραμμα-έκπληξη, με γνώριμες μουσικές και αγαπημένες φωνές – από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες της.