Η Ντίνα Κώνστα ερμηνεύει για 3η χρονιά τη Σωτηρία Μπέλλου, στην παράσταση του έργου της Σοφίας Αδαμίδου με τίτλο “Σωτηρία Μπέλλου: Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας“, η οποία θα παρουσιαστεί για περιορισμένες παραστάσεις στο Θέατρο Ήβη.

                                      

Μετά από δύο ανεβάσματα στο Θέατρο Κάππα, όπου το έργο της Σοφίας Αδαμίδου γνώρισε τεράστια επιτυχία σε κοινό και κριτικές, η αυλαία ξανανοίγει, αυτή την φορά στο Θέατρο ΗΒΗ.

Έτσι, από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η Ντίνα Κώνστα θα αφηγείται από την σκηνή του  ΗΒΗ την ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου, δημιουργώντας μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

Τρυφερό, σκληρό αλλά και απολύτως γοητευτικό παραμένει το έργο της Σοφίας Αδαμίδου. Στην μεστή από τα εκπληκτικά τραγούδια  της  παράσταση, συναντάμε τη Σωτηρία Μπέλλου στο νοσοκομείο, το τελευταίο βράδυ, πριν την εγχείρηση που θα της στερήσει τη φωνή. Όλη της η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της. Στιγμές τραγικές, αλλά και κωμικές από την ζωή και την καριέρα της. Μια συγκλονιστική ιστορία που αξίζει κάθε Έλληνας να μάθει.

Συντελεστές παράστασης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Σπυρόπουλος

Συγγραφέας: Σοφία Αδαμίδου

Σκηνοθεσία , μουσική επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ντίνα Κώνστα, Έφη Κόντα

Σκηνικά:  Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια:  Μαρία Κοντοδήμα

Επιμέλεια κίνησης: Φωκάς Ευαγγελινός

Φωτισμοί:  Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Παραγωγή: Κάππα Σίγμα PRODUCTIONS