Οι Εκδόσεις Άπαρσις και το Θέατρο Επί Κολωνώ διοργανώνουν παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Φλουράκη με τίτλο «Σώμα 4».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, στις 19.00.

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μαρία Τρανού και Ανδρονίκη Μαστοράκη. Ποιήματα θα διαβάσουν ο ηθοποιός Μενέλαος Χαζαράκης και ο συγγραφέας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ανδρέας Φλουράκης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα, σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Αθήνα και θεατρική γραφή στην Αγγλία (MA Writing for the Theatre and Broadcast Media). Έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές, δύο μυθιστορήματα και έντεκα θεατρικά έργα. Το 2003 διακρίνεται στον διαγωνισμό μονόπρακτων του Θεάτρου Τέχνης και το 2004 του απονέμεται η υποτροφία «Fulbright». Το 2006 το θεατρικό του έργο Αντιλόπες επιλέγεται στα πλαίσια του προγράμματος JANUS ως ένα από τα δεκαέξι καλύτερα της Ευρώπης, ενώ το 2008 βραβεύεται στο διαγωνισμό μονόπρακτων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρόδου και στον διεθνή Διαγωνισμό Μονοδράματος 2006-2008 των UNESCO-Ι.Τ.Ι. Από το 1997 έχει συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις αναγνώσεων σύγχρονης ποίησης και το έργο του έχει παρουσιαστεί στο 23ο Συμπόσιο Ποίησης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά του στο site: www.andreasflourakis.com