Οι τρεις Super Stereo είναι η ελληνόφωνη Pop-Rock-Funk κολεκτίβα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2004 και έχει κάνει αίσθηση με τον φρέσκο ήχο της. Χαρακτηριστικό της μπάντας είναι ο ιδιαίτερος της ήχος (Beck-Παυλίδης-Xaxakes). Ένα καινοτόμο σχήμα που ήδη έχει κερδίσει τα κολακευτικά σχόλια του κοινού σε lives που έχει δώσει…

Ο δίσκος αποτελείται από 13 κομμάτια στα οποία είναι έντονη η αίσθηση του χιούμορ στους στίχους χωρίς όμως να καταφεύγουν σε γελοίες νόρμες με σκοπό να εκβιάσουν το γέλιο του ακροατή και εντέλει να γίνουν αστείοι αλλά και από την άλλη δεν έχει ο στίχος τους το σήμα του στρατευμένου, κάτι το οποίο νομίζω δεν το προσπάθησαν και οι ίδιοι, και έχουν υπόψη τους το κοινό που απευθύνονται.

Η μουσική κινείται στα πλαίσια της ποπ με μερικές μουσικές αναζητήσεις οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες. Η παραγωγή έγινε στα studios Polytropon και Stereo Vibe,το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, άξιο λόγου σίγουρα είναι και το πολύ όμορφο εξώφυλλο και η συσκευασία του…

Αυτό το cd απευθύνεται σε ακροατές οι οποίοι θα πάρουν ένα δίσκο για να διασκεδάσουν και όχι για να προβληματιστούν, αφού αυτό προσφέρουν οι super stereo, εξάλλου τo σχήμα ευελπιστεί να μας πείσει ότι ποπ μπορεί να υφίσταται δίχως να χάνει την ουσία του, και εν μέρει τα καταφέρνει καλά.

Οι Super Stereo είναι οι Θανάσης Dzingovic-μουσική, στίχοι, φωνητικά-κιθάρα, programming (μόνιμος συνεργάτης-ενορχηστρωτής του Γιώργου Δημητριάδη, Global Vibe), Ορέστης Μπενέκας-Synths, πιάνο Rhodes, programming (Παυλίδης και The B-Movies, Θ. Τσάτσου,Global Vibe) και Αλέξης Ξανθόπουλος – μπάσο (Monkey Step) + Session Drummers.

Track list:
1. Enimerosi (Intro)
2. Kai meta pesan titloi
3. Super Gomena
4. Toso koutos?
5. Aeroporos
6. Giati den to kaneis
7. Polo neck jumper [pc music]
8. Gia na isai asfalis
9. poios nomizeis pws isai
10. Katestramenos
11. An thes na trexeis
12. Super gomena (Radio mix)

Αξιολόγηση (7.5/10)