Το συγκρότημα που ανέτρεψε τα δεδομένα στις live εμφανίσεις, σε μία και μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 24 Μαρτίου στον Πολύχωρο Πολιτισμού Block33.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο 23 ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προσκαλούν τους φίλους τους σε μια εφ’ όλης της ύλης συναυλία στη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.

Μια ακόμα υπέροχη βραδιά προμηνύεται, όπως άλλωστε κάθε εμφάνιση των Χειμερινών Κολυμβητών. Καινούργια τραγούδια, παραγγελιές από τους μέχρι τώρα οχτώ δίσκους της 30ετούς πορείας του συγκροτήματος αλλά και ανέκδοτα τραγούδια θα γεμίσουν τη συναυλία και θα ανεβάσουν το μουσικό θερμόμετρο πολύ ψηλά στο καλωσόρισμα της Άνοιξης.

Θα παραβρίσκονται οι: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι, στίχοι,σύνθεση), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο) και Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι).