Μια σημαντική μορφή της ελληνικής μουσικής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή για μια μοναδική unplugged συναυλία την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει τραγούδια απ’ όλη την καλλιτεχνική του πορεία. Θάλασσά μου σκοτεινή, Να με προσέχεις, Πάνω απ’ τα σύννεφα, Άσωτος υιός, Παιχνίδια με το διάβολο, Tο ποτάμι, είναι μερικές από τις επιτυχίες που αγαπήσαμε και που θα μοιραστεί ζωντανά. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο: Εκτός σχεδίου.

Πρόκειται για ένα διπλό CD που συγκεντρώνει τα τραγούδια που αποτέλεσαν ξεχωριστές στιγμές σε άλμπουμ συναδέλφων του και στα οποία ο Νίκος Πορτοκάλογλου συμμετείχε είτε ως ερμηνευτής, είτε ως δημιουργός, όπως Στης εκκλησιάς την πόρτα, Άσε με να λέω, Δεν μας συγχωρώ και άλλα.

Μαζί του μια εξαιρετική φωνή της νέας γενιάς η Βασιλική Καρακώστα και οι μουσικοί Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Νίκος Σάλτος (πιάνο), Τάσος Φωτίου (πνευστά) και Νίκος Χριστόπουλος (κρουστά), θα παντρέψουν μοναδικά τις φωνές και τους ήχους δημιουργώντας μια πολύχρωμη μουσική παράσταση.