Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Νομού Αττικής  που λειτουργεί από το 1953 και είναι ένα σωματείο που αποτελείται

από 11.000 περίπου μέλη, εργαζόμενους και συνταξιούχους του Ο.Τ.Ε., διοργανώνει μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα.

Το Πολιτιστικό Κέντρο έχει πλούσια δράση και συνεισφορά, όχι μόνο στους συναδέλφους αλλά και ευρύτερα στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής, όπως και σε άλλους νομούς της Ελλάδας.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Κ, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου θα τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη και δημιουργό, Μάριο Τόκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Ώρα έναρξης 21:00.

Αρωγός και συμπαραστάτης στην εκδήλωση – αφιέρωμα, η οικογένεια του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αλφαβητικά οι εξής καλλιτέχνες: Αδαμαντίδης Θέμης, Διονυσίου Στέλιος, Καπάταη Εύη, Καραγιάννη Νάντια, Καρποδίνης Παύλος, Μπάσης Δημήτρης, Νέγκα Γιώτα, Τσέρτος Μπάμπης, με τη συμμετοχή της έντεχνης ορχήστρας και της χορωδίας του Πολιτιστικού μας Κέντρου.