Σε λίγες ημέρες τα μουσεία ανοίγουν για μικρούς και μεγάλους και το Παιδικό Μουσείο Exploration έχει ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του ταξίδια σε όλη την Ελλάδα! Πώς; Μα φυσικά… μέσα σε ένα κουτί!

Το Summer Kit είναι το ολοκαινούριο μας κουτί εξερεύνησης που το σχεδιάσαμε ειδικά για τους πιο μικρούς επισκέπτες μας! Τι μυστικά κρύβει το θαλασσινό νερό; Ποια ζώα μένουν στα βράχια; Πόσα διαφορετικά κοχύλια υπάρχουν;

Με οδηγό τον μεγεθυντικό μας φακό, ελάτε να εξερευνήσουμε την παραλία και να ανακαλύψουμε μικρά και μεγάλα μυστικά της θάλασσας. Μαζί με το μαγιό μας, δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας και το δικό μας Summer Kit για τις καλοκαιρινές μας εξερευνήσεις μέσα και έξω από το νερό! Τι άλλο, άραγε, κρύβεται μέσα στο κουτί;

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές του Μουσείου μας, τότε δεν έχεις παρά να μας τηλεφωνήσεις και να παραγγείλεις το δικό σου αγαπημένο Kit!

Είμαστε έτοιμοι για εξερεύνηση;

Το Summer Kit απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και άνω και είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας του Μουσείου. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 6948 822 622.