Το Θέατρο Λαμπιόνι προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα καλοκαιρινό camp στο Nodo Junior στη Θεσσαλονίκη, για παιδιά από 5-12 ετών.

Σκοπός του camp είναι το παιδί να περάσει δημιουργικά και χαρούμενα 1 ή 2 εβδομάδες απασχολούμενο και ασκούμενο σε καλλιτεχνικής και Αθλητικής φύσης δραστηριότητες, που δύσκολα θα συναντήσει στην καθημερινή του ζωή!

Αλλά και να γνωρίσει κάποια αθλήματα που μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα της ζωής του, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό του σύστημα να του διδάξουν την πειθαρχία, τον θεμιτό ανταγωνισμό, τον αλτρουϊσμό.

Γιατί το παιδί μου ν΄ ασχοληθεί με το  θέατρο;

– γιατί το θέατρο συντελεί στην ψυχοπνευματική του ανάπτυξη.
– ανακαλύπτει κι άλλες μορφές έκφρασης.
– αναπτύσσει την κοινωνικότητά του.
– αποδεσμεύει την φαντασία του.
– βοηθά την γλωσσική του ανάπτυξη.
– μαθαίνει να παρατηρεί και να εξασκεί την συγκέντρωση και την προσοχή του.
– μαθαίνει να πειθαρχεί.
– είναι σ’ επαφή με τα συναισθήματά του και διδάσκεται σιγά σιγά να τ’ αναγνωρίζει και να τα «ελέγχει».
– γιατί το θέατρο είναι ΖΩΗ και μέσα απ’ αυτό την ανακαλύπτει.

Γιατί η τέχνη αποτελεί στιγμές χαλάρωσης, χαράς, διασκέδασης και γνώσης για το παιδί… Επιπλέον, εμπνέει στα παιδιά πρότυπα που αγαπούν και σέβονται την προσωπικότητά τους και τον κόσμο χωρίς υπερβολές… απομακρύνοντας τα από τις διάφορες καταχρήσεις που μαστίζουν την κοινωνία μας…

Το camp θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο Nodo Junior, σε ένα πανέμορφο, περιφραγμένο και ασφαλές περιβάλλον. Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού…! Η διάρκεια του camp είναι 1 ή 2 εβδομάδες.

Το φαγητό των παιδιών θα καλύπτεται από τους γονείς.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και μαθήματα Α’ Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.