Η PICAR και το CITY LINK υποστηρίζουν τη σύγχρονη τέχνη, διοργανώνοντας ένα ακόμη πρωτοποριακό εικαστικό γεγονός στη

Στοά Σπύρου Μίλιου. Πρόκειται για την ομαδική θεματική έκθεση, με τίτλο City Fashion & Fusion, την επιμέλεια της οποίας έχει η Ίρις Κρητικού.

Περισσότεροι από τριάντα εικαστικοί καλλιτέχνες, σχεδιαστές και designers, θα παρουσιάσουν έναν αντίστοιχο αριθμό εικαστικών τρισδιάστατων ενδυμάτων και αξεσουάρ ένδυσης, από διάφορα υλικά (ύφασμα, χαρτί, δέρμα, μέταλλο, ανακυκλώσιμα υλικά κλπ.) μέσα στη Στοά, τοποθετημένα σαν γλυπτά πάνω σε βάσεις ειδικά σχεδιασμένες για την έκθεση.

Τα ενδύματα αυτά και τα αξεσουάρ, που θα μπορούν, εξίσου, να φορεθούν ή να αποτελέσουν αντικείμενο συλλογής, θα παρουσιαστούν στον κατάλογο που θα κυκλοφορήσει με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης. 

Η συσχέτιση μόδας και εικαστικών δεν είναι κάτι καινούριο: οι πρώτες προσπάθειες εμφανίστηκαν, ήδη, από τη δεκαετία του 1930 και συνεχίζονται, ολοένα και πιο φιλόδοξες, μέχρι σήμερα. Τα κίνητρα είναι πολλά, και ο τρόπος σύνδεσης των δύο δημιουργικών πεδίων ποικίλλει απεριόριστα.

Ειδικά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς και της PICAR, αφετηρία υπήρξε η εγγενής σχέση του CITY LINK με το λαμπερό κόσμο της μόδας, αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι του κόσμου έχουν παρουσία στα καταστήματά του, αναδεικνύοντάς το σε πραγματικό «ναό» της μόδας.

Στην έκθεση City Fashion & Fusion, συμμετέχουν συνολικά 33 καλλιτέχνες και είναι οι εξής: Ελένη Αγγέλου, Δάφνη Βαλέντε, Βάσια Αδάμου Βανέζη, Μάριος Βουτσινάς, Πέννυ Γκέκα, Ειρήνη Γκόνου, Γεωργία Γκρεμούτη, Γεωργία Δαμοπούλου, Deux Hommes, Βασίλης Ζούλιας & Περικλής Κονδυλάτος, Κατερίνα Ιωαννίδη, Τίνα Καραγεώργη, Ελένη Καραγιάννη, Vasso Consola, Paula Lakah, Laskaris, Μαρουλίνα,  Χριστίνα Μόραλη, Χαρίτων Μπεκιάρης, Γιώργος Μωραΐτης, Δημήτρης Ντάσιος, Σωτηρία Ορφανού, Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, Απόστολος Παπαγεωργίου, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παυλίδης, Θεοδώρα Προβοπούλου & Στέλλα Χρονοπούλου, Δημήτρης Σκουρογιάννης, Άρις Στοϊδης,  Μαρία Τάγκαλου, Γιώργος Τσεριώνης και Νίκος Φλώρος.

Η PICAR είναι μέλος του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς.