Τι μπορείς να κάνεις με ένα βιβλίο;

Στο βιβλίο αυτό η Σταυρούλα Παγώνα και η Ντανιέλα Σταματιάδη προτείνουν πολλές ιδέες και χρήσεις για τα αγαπημένα μας βιβλία.

Ένας μικρός οδηγός βιβλίων, με τον μικρό Έντι να μας καθοδηγεί ανάμεσα στις σελίδες ώστε να ανακαλύψουμε τα βιβλία, όπως δεν τα είχαμε φανταστεί μέχρι σήμερα!

Οι Δημιουργοί

Η Σταυρούλα Παγώνα γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1980.Από µικρή µιλούσε µε ρίµες και αργούσε να σου απαντήσει γιατί πάντα κάτι σκεφτόταν. Κάποια από αυτά τα «κάτι» γίνανε παιδικά βιβλία (Αποστολή ΤΕΡΑΤΕΞ, Ελληνοεκδοτική 2018,Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο Βιβλίο, Ελληνοεκδοτική 2019,Φύλακας Άγγελος, Ελληνοεκδοτική 2020) και τραγούδια για παιδιά(Το νησί της φαντασίας, Panik Records 2019). Πιστεύει ότι πάντα πρέπει να έχεις ένα βιβλίο στη τσάντα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον µπορεί να χρειαστεί να αποφύγεις.

Η Ντανιέλα Σταµατιάδη είναι εικονογράφος παιδικών βιβλίων, ζωγράφος και καθηγήτρια εικαστικών. Με τις εικόνες της έχει κάνει πολλά βιβλία, εκθέσεις και έχει λάβει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.