Το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού “Κόκκινη κλωστή δεμένη” συνεχίζει την περιοδεία του με την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση ΣΤΑΧΟΠΟΥΤΑ.

Στην παραμυθένια ιστορία της Σταχτοπούτας, οι ήρωες δημιουργούν μαγικές στιγμές που θα συγκινήσουν παιδιά και μεγάλους προσφέροντας μια φαντασμαγορική περιπέτεια με σημαντικά μηνύματα ζωής που στέλνονται μέσα από  υπέροχες εικόνες και λόγια με το μοναδικό τρόπο που μόνο τα σπουδαία κλασσικά παραμύθια μπορούν να προσφέρουν.

Σε μια πολύ αξιόλογη παραγωγή που δημιουργήθηκε για το 2ο Φεστιβάλ “Kόκκινη κλωστή δεμένη” με μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών που συνδυάζονται με ειδικές κατασκευές και κοστούμια, κούκλες, μάσκες και μάπετς. Με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια και χορευτικά και έμφαση στην κινησιολογία των ηρώων η «TEXNIS GENESIS» δημιουργεί ένα υπέροχο ταξίδι για τα παιδιά πού προσφέρει θέαμα αλλά και ένα εξαιρετικό κείμενο σε θεατρική διασκευή της έμπειρης δημιουργού στο παιδικό θέαμα Γιούλης Ηλιοπούλου που υπογράφει και την ευρηματική σκηνοθεσία, σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα αξιόλογων συντελεστών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΑΦΗΓΗΣΗ – ΝΕΡΑΙΔΑ : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ

ΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΑΝΗ ΠΑΡΛΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ

ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΠΥΡΟΚΑΚΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

9/8 TΥΡΩ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΥΡΟΥ

10/8 ΤΡΙΠΟΛΗ: ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11/8  ΠΥΛΟΣ : ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΣΙΚΛΙΤΗΡΑ

12/8  ΣΙΝΕ ΑΘΗΝΑΙΑ -ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ     

13/8   ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ GREEN THEATER ΤΗΛ.ΘΕΑΤΡΟΥ 6945228428 

20/8 ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

22/8 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ : ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

26/8 ΓΑΛΑΤΣΙ : ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ 

27/8 ΑΡΓΟΣ : ΣΙΝΕ ΒΑΛΙΑ   

28/8 ΒΕΑΚΕΙΟ  ΠΕΙΡΑΙΑ  

29/8 ΜΕΓΑΡΑ: ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ 

31/8 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

3/9 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ 

Το Φεστιβάλ παραμυθιού “Κόκκινη κλωστή δεμένη” για 2η χρονιά

Το 1ο φεστιβάλ παραμυθιού δημιουργήθηκε από την TEXNIS GENESIS, την  παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου και μια μεγάλη αξιόλογη δημιουργική ομάδα το καλοκαίρι του 2015, για ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ  και ξεκινάει περιοδεία για ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 σε όλη την Ελλάδα ,καθώς και σε όλους τους μεγάλους δήμους της Αθήνας.