Το urban life magazine Didee μας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στην έκθεση φωτογραφίας Stand by me στο Ρομάντσο.

Πενήντα πρόσωπα της πόλης φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους για καλό σκοπό: Στάθηκαν δίπλα σε αυτόν που αγαπούν για να βοηθήσουν κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα πορτραίτα που προέκυψαν θα πωλούνται σε δύο μοναδικά αντίτυπα την βραδιά της έκθεσης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κυβερνητικό οργανισμό Κλίμακα για την στήριξη των αστέγων.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Ιωσήφ Αλεξιάδης, Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν live gigs από τους Smacking Lips, Cruel Anagrams και Suicide Bond, ενώ το event θα στηρίξουν με DJ sets η Miss Linenwood και ο Tareq.

Line up:


20:00 Miss Linenwood (DJ set)

21:00 Smacking Lips (Live)

21:30 Cruel Anagrams (Live)

22:00 Suicide Bond (Live)

22:30 Tareq (DJ set)

*Κάθε πορτραίτο πωλείται στην συμβολική τιμή των 10 €

Επιμέλεια φωτογράφισης: Ιωάννα Χατζηανδρέου

Διοργάνωση: didee.gr

Σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Κλίμακα


Didee | urban life magazine

Αφιερωμένο στην αστική αισθητική και στην ζωή της πόλης σήμερα, το Didee επιδιώκει μέσα από πρωτότυπες και «φρέσκες» ιδέες  να φωτίσει όλες τις πτυχές της urban κουλτούρας και να μυήσει το αναγνωστικό κοινό σε έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της αστικής καθημερινότητας.

Μέσα από τις μόνιμες στήλες του, συγκεντρώνει ένα πλούσιο περιεχόμενο, μεταβαλλόμενο ανάλογα με τις τάσεις και τις εναλλαγές του urban στοιχείου, γύρω από το οποίο κινείται πιστά: Everyday heroes της πόλης, τέχνες, events, μουσική, style guide, νέες αφίξεις, αξιόλογες πρωτοβουλίες και οτιδήποτε συμβαίνει τώρα γύρω μας.