Οι Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios ξεκινούν με την “Αλίκη στις Πόλεις”!

Alice in the Cities, Wim Wenders, 1974

Το βραβευμένο road movie του Wim Wenders, Alice in the cities, αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας Road Movie Trilogy. Προσπαθώντας να γράψει ένα άρθρο για την Αμερική χωρίς καθόλου έμπνευση, ο Γερμανός συγγραφέας Philip Winter προσπαθεί να κλείσει μία πτήση από την Νέα Υόρκη για να επιστρέψει στην Γερμανία, και στο αεροδρόμιο γνωρίζει την Lisa και την μικρή κόρη της, την Alice, που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο. Όταν η Lisa αφήνει την Alice με τον Philip για λίγο, εξαφανίζεται για να αντιμετωπίσει μία πρόσφατη λήξασα σχέση της. Ο Philip και η Alice παίρνουν μία πτήση για το Άμστερνταμ με την προσδοκία να συναντήσουν εκεί την Lisa, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η Lisa δεν έφτασε ποτέ στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Sssh! Silent Movies

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.