Η ταινία Fish Tank που θα προβληθεί στις 3 Αυγούστου 2016 στη Ταράτσα Μπάιος, ανήκει στην ενότητα Teenage Angst, έχει βραβευτεί στο φεστιβάλ των Καννών το 2009 και έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερης ταινίας το 2010 από το BAFTA.

Teenage Angst ::: Andrea Arnold, Fish Tank, 2009

Η ιστορία της δεκαπεντάχρονης Mia, μίας κοινωνικά απομονωμένης και απροσάρμοστης έφηβης που ζει με την ανύπαντρη μητέρα της. Ο Conor, ο νέος φίλος της μητέρας της, αρχίζει να έλκεται από την Mia και ξεκινά να έχει σχέση μαζί της, ενώ παράλληλα την ενθαρρύνει να ασχοληθεί με το μοναδικό πραγματικό ενδιαφέρον της, τον χορό.

Sssh! Silent Movies

Τα Sssh! Silent Movies είναι μία μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.