Το σκοτεινό και ομιχλώδες σκηνοθετικό ντεμπούτο της Σοφία Κόπολα με την ονειρική αισθητική και την ασφυκτική ατμόσφαιρα είναι η τέλεια ταινία για την πρώτη Τετάρτη του Αυγούστου (5/8) στην ταράτσα του Bios. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος θα έρθει αντιμέτωπος με το ιδιοφυές soundtrack της ταινίας από τους Air. Αυτόχειρες Παρθένοι, 15 χρόνια μετά από την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας.

Sofia Coppola, Virgin Suicides (1999)

Οι Αυτόχειρες Παρθένοι σε σκηνοθεσία και σενάριο της Σοφία Κόπολα είναι μια ταινία που αφηγείται τις σύντομες ζωές πέντε έφηβων αδερφών μιας μεσοαστικής οικογένειας των αμερικανικών προαστίων. Βασισμένη στο βιβλίο του Τζέφρεϊ Ευγενίδη, η ταινία τοποθετείται στο Ντιτρόιτ της δεκαετίας του 70.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της μικρότερης αδερφής, οι αδελφές μπαίνουν υπό στενή επιτήρηση από τους γονείς, που σταδιακά γίνεται πλήρης απομόνωση εντείνοντας την κατάθλιψη και την εσωστρέφεια, μεγαλώνοντας την καταστροφική μελαγχολία της οικογένειας.

Sssh! Silent Movies

Το BIOS και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζουν για 5η συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό πρότζεκτ των Sssh! Silent Movies. Θερινές προβολές στην ταράτσα του BIOS με τη συνοδεία επιλεγμένων μουσικών set και τη θέα της Ακρόπολης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ζητήσεις τα μαγικά ακουστικά που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Κανάλι Νο 1. the movie

Κανάλι Νο 2. live DJ set 

Η επιλογή είναι δική σου.

Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Powered by Sssh! (Silent Sound Show)