Έχοντας στο πλευρό του μια μεγάλη ομάδα εξαιρετικών μουσικών, ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει τα καινούργια του τραγούδια, πλαισιωμένα από ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, που θα εμπεριέχει τραγούδια από την ήδη υπάρχουσα δισκογραφία του καθώς επίσης και άλλα αγαπημένες του επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Βασισμένος σε φρέσκιες ενορχηστρωτικές ιδέες, πλούσια ηχητικά τοπία, ισορροπώντας ανάμεσα σε δυναμικά ρυθμικά μοτίβα αλλά και σε γνήσιες λαϊκές φόρμες, ο Γιάννης Παπαγεωργίου έρχεται να δημιουργήσει μια βραδιά στην οποία χωράνε η δημιουργικότητα μέσα από νέες δημιουργίες, η αυτοσχεδιαστική διάθεση και βέβαια το από κοινού τραγούδισμα αγαπημένων κομματιών, περνώντας τον ακροατή, ως ενεργό ων, από όλο το φάσμα των συναισθημάτων και αφήνοντας πάντοτε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε καθετί αναπάντεχο που μπορεί να φέρει μια ζωντανή μουσική συναυλία.

“Σκορπάω” ο τίτλος του τραγουδιού, αλλά και ολόκληρου του δίσκου. Για να υπενθυμίζει την ανημποριά μας “όταν κοιμάται η μούσα μας”, αλλά και τη λαχτάρα μας για ζωή, για ό,τι μας φέρει.

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Παπαγεωργίου: ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι Βασίλης Ζιγκερίδης: κανονάκι
Γιάννης Κονταράτος: βιολί, lap steel guitar
Εύρος Βοσκαρίδης: βιολί
Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο
Θανάσης Τσακιράκης: ντραμς, φωνητικά

Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία

Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
Φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Γερανιός
Οργάνωση παραγωγής: “Το Χάνι του Σουφλία”