Η Μάγκυ Μαρέν παρουσιάζει ακόμα μία παράσταση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνων 2015, με τίτλο Singspiele.

Στο βάθος της σκηνής ένας τοίχος με κρεμασμένες τρεις φορεσιές. Ένας άνδρας, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μπροστά του, επιδίδεται αργά, πολύ αργά, σε ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων, αλλάζοντας κάθε μέρα ταυτότητα. Ενσαρκώνει τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τον έφηβο, επώνυμους και μη, μακριά από τις λέξεις, με εργαλείο το ανθρώπινο σώμα, και πρωτίστως το πρόσωπο, αφού αυτό μας ορίζει στο βλέμμα του Άλλου. Το σόλο που ερμηνεύει ο υπέροχος Νταβίντ Μαμπούς φέρει την υπογραφή της ακαταμάχητης Μαγκύ Μαρέν, που δεν παύει να μας αιφνιδιάζει: στο Singspiele σταδιακά η ζωή καταλαμβάνει τη σκηνή και λίγο πια μας νοιάζει αν πρόκειται για χορογραφία, θέατρο ή ό,τι άλλο.

Ευχαριστίες προς Mix’Art Myrys και L’Usine Tournefeuille – Toulouse (France)

Συντελεστές:

Σύλληψη: Maguy Marin
Ερμηνεία: David Mambouch
Σκηνικά: Benjamin Lebreton
Υπεύθυνος Σκηνής: Rodolphe Martin
Φωτισμοί: Alex Bénéteaud
Σχεδιασμός ήχου: David Mambouch
Ηχητικά: Antoine Garry
Κοστούμια: Nelly Geyres
Υπέυθυνος παραγωγής: extrapole

Διάρκεια 65′

Συμπαραγωγή
Théâtre Garonne – Toulouse (France), Daejeon Arts Center – Daejeon (Korea), Latitudes prod – Lille (France), Marseille Objectif Danse, Compagnie Maguy Marin – Toulouse (France), Ad Hoc – Lyon (France), extrapole – Paris (France)

Για να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015 πατήστε εδώ: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015: 60 χρόνια φεστιβάλ – Το πρόγραμμα