Το Κέντρο Χορού Ακροποδητί φιλοξενεί την ομάδα χορού Carnation οι οποίοι θα παρουσιάσουν το διήμερο σεμινάριο χορού Εικονοποιώντας τον Ήχο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους με ή χωρίς εμπειρία στο χώρο της κίνησης.

Στο σεμινάριο θα πειραματιστούμε με την ιδέα πάνω στην οποία χτίστηκε το έργο Actual wording και η οποία αφορά στην αυτόματη μετάφραση του ήχου σε κίνηση. Εξασκώντας τη συνειδητότητα και την ετοιμότητα του σώματος, θα παράξουμε το χορό μας αντιδρώντας αποφασιστικά σε μουσικά και ηχητικά ερεθίσματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα περιοριζόμαστε από διαφορετικούς κανόνες κάθε φορά, παραμερίζοντας έτσι τις προσωπικές μας σκέψεις, επιθυμίες ή κρίσεις.   Διδάσκουν:  Ηρώ Αποστολέλλη και Αγνή Παπαδέλη – Ρωσσέτου   Η Ηρώ Αποστολέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και του Oriental Medicine and Shiatsu Training Center. Χορεύει και χορογραφεί για την ομάδα Carnation, διδάσκει αυτοσχεδιασμό και σύγχρονο χορό και παραδίδει συνεδρίες Shiatsu και Rejuvance.

Η Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Kendell Geers, Δημήτρη Παπαΐωάννου, Matthias Fritsch, Στεφανία Μυλωνά, Jeroen Bogaert, La Fura dels Baus, κ.α. Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις των Λεωνίδα Βαρδαρού (Ο Απηλπησμένος σύζυγος), Γιάννη Καραχισαρίδη (Εκείνος κι εκείνος) και Γιώτη Βασιλειάδη (1922). Το 2009 δημιούργησαν με την Ηρώ Αποστολέλλη την ομάδα χορού Carnation, με την οποία παρουσίασαν σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα τα έργα Was it me? και Actual Wording.