Με την υποστήριξη του τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ  ξεκινά ένα νέο απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο για την τεχνική της ασπρόμαυρης και έγχρωμης φωτογραφίας. Η έναρξη του σεμιναρίου έχει προγραμματιστεί στις 10 Μαρτίου 2010.  

Το νέο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 48 ώρες και περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συναντήσεις, διάρκειας 4 ωρών. Σκοπός του σεμιναρίου, είναι η εκμάθηση των βασικών γνώσεων της φωτογραφικής τεχνικής και η απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων σε ότι αφορά τη λήψη, την εμφάνιση και την  εκτύπωση  φωτογραφιών.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ιστορία της φωτογραφίας, να δημιουργήσουν ένα αρχικό portfolio με αξιόλογες εικόνες και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους εξασφαλίζουν μια επιτυχημένη συμμετοχή σε καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές του τομέα εφαρμοσμένων και καλών τεχνών, σε σπουδαστές και αποφοίτους ΙΕΚ του τομέα Art & Design καθώς και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, και δυνατότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών. Επιπλέον οι συμμετέχοντες  θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν δημιουργίες τους στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνει ο τομέας Art & Design το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο διακεκριμένος φωτογράφος και καθηγητής κ. Ανδρέας Στρίγγλος.