Ο Grigory Glazunov και Natalia Zhestovskaya παραδίδουν μαθήματα χορού στο  5ήμερο Σεμινάριο Butoh που θα γίνει στο στούντιο χορού 14 Μέρες, στο θέατρο Άκης Δαβής. Παράλληλα οι δύο τους θα δώσουν και μια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο Φωτοσύνθεση.

Ο Grigory Glazunov διδάσκει και χορογραφεί για το Alexandrinsky Theatre που είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο θέατρο στην Πετρούπολη. Είναι χορογράφος, χορευτής, διευθυντής θεάτρου και δάσκαλος του Butoh. Υπήρξε ηθοποιός στο State Interior Theatre της Πετρούπολης.

Η Natalia Zhestovskaya είναι μαζί με τον Grigory καλλιτεχνική διευθύντρια και χορεύτρια του Odd Dance Theatre στην Πετρούπολη. Ως μαθήτρια του Boris Gutin Theatre-Studio έχει έντονα στο υπόβαθρό της την κουλτούρα του Ρωσικού θεάτρου. Έχει εκπαιδευτεί στο κινέζικο σύστημα αναπνοής Chi Kung και το Tai-Chi-Chuan από τον A. Serednyakov.

Μαζί, έχουν διερευνήσει και πειραματιστεί με διαφορετικά συστήματα έκφρασης και τελετουργίας (yoga, mime art, κλασσικό μπαλέτο, σαμανισμός) και δημιούργησαν το δικό τους στυλ κίνησης και παράστασης. Χρησιμοποιούν μυθολογικές ιστορίες, μάσκες, αφηρημένα αντικείμενα και φέρνουν στον χορό τους τον χαρακτήρα της παραβολής.