Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, η αγάπη είναι στον αέρα! Οι Semen of the Sun και οι Satelights θα τη μοιράσουν απλόχερα μέσω της μουσική τους, στο Ρομάντσο.

Semen of the Sun

Οι Semen of the Sun είναι μία τριμελής rock μπάντα με έδρα την Αθήνα, η οποία συνδυάζει alternative, grunge, και post-punk ήχους.

Το 2008, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine (The Lab / Spinalonga Records), το οποίο απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Μεταξύ 2008-2010 εμφανίστηκαν ζωντανά με πολλές σημαντικές ελληνικές μπάντες όπως οι Deus ex Machina, Planet of Zeus, Rocking Bones αλλά και ως support group σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων όπως οι Brant Bjork and The Bros (Ex Kyuss), Warrior Soul, Iron Butterfly.

Το χειμώνα του 2011 και με την αποχώρηση του Γιάννη Παπαχρήστου (τύμπανα) από την μπάντα, οι S.O.T.S ανέστειλαν τη δραστηριότητα τους για σχεδόν δύο χρόνια και ενώ μόλις είχαν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο τους άλμπουμ.

Το 2012, βρίσκει τη μπάντα ξανά μαζί, με την προσθήκη του Γιώργου Νικολόπουλου (Yellow Devil Sauce) στα τύμπανα και προχωρούν στην κυκλοφορία του διαδόχου του Radio Adult, με τίτλο The Walk . Την ίδια χρονιά ανοίγουν τις συναυλίες των The Raveonettes και Therapy? σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα και παρουσιάζουν το πρώτο επίσημο βίντεο κλιπ τους για το κομμάτι Roses.

Τον Μάιο του 2014 κυκλοφόρησαν το τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο Those Pills το οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.

Satelights

Οι Satelights είναι ένα αθηναϊκό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2013. Συνδυάζοντας τον αμερικάνικο ήχο με τις βορειοευρωπαϊκές εκφάνσεις του, επιχειρούν να προτείνουν μέσα από ένα φάσμα επιρροών του ροκ, την δική τους εκδοχή σε αυτό. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους και αφού κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP Strings + Sticks τον Δεκέμβρη του 2013 πλέον δουλεύουν πάνω στην επόμενη τους κυκλοφορία.