Μετά την  επιτυχημένη τριετή πορεία του έργου Σεξ ή Σέξπιρ; Ιδού η απορία από την ομάδα Νέμεση  στο studio Νέμεση, η παράσταση επαναλαμβάνεται  μόνο για τρείς μέρες, στις 6-7-8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη.

Καλησπέρα σας! Το όνομά μου είναι Ντέμπορα, Δρ, Ντέμπορα, και σας καλωσορίζω σε ένα ανοιχτό σεμινάριο σεξοθεραπείας. Θα θέλατε  μια πιο καλή, πιο πλούσια σεξουαλική ζωή;  Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να παραμερίσετε τους δισταγμούς και να συμμετέχετε στο σεμινάριό μας!

Έτσι ξεκινά η παράσταση, που δεν είναι μια παράσταση, αλλά ένα ανοιχτό σεμινάριο σεξοθεραπείας .Και έρχονται οι πρώτοι εθελοντές. Η διαδικασία ξεκινά. Group therapy. Αφηγήσεις. Αντιπαραθέσεις. Συγκρίσεις. Αναμνήσεις. Φαντασιώσεις. Όνειρα. Αποκαλύψεις. Και έρχεται η ώρα της διάγνωσης. Και της θεραπείας… Της τόσο ποθητής..

Όσο για τον τίτλο του έργου- Σεξ ή Σέξπηρ: Ιδού ή απορία- αυτό είναι ένα μυστήριο που θα απαντηθεί με το τέλος της παράστασης.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κική Ιωαννίδου, Τζίμης Κούρτης,  Στέργιος Κωνσταντζίκης,  Αναστάσης Μαυρομιχάλης, Αφρούλη Μπέρσου, Στάθης Πεχλιβανίδης, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Τίνα Στεφανοπούλου.