Μία σειρά συναυλιακών εκδηλώσεων σε ένα παραθαλάσσιο σημείο ξεχωριστής ομορφιάς στην Ανατολική ακτή της Αττικής, ξεκινά στις 14 Ιουλίου. Εκεί που οι καταπράσινοι κέδροι ακουμπούν στην παραλία και μία όαση πρασίνου προσφέρει δροσιά στους επισκέπτες της.

Το ονομάσαμε “Sea U Music Festival” γιατί το «Μουσικές Αφορμές για να ανταμώνουμε δίπλα στην θάλασσα» μας φάνηκε μεγάλο. Aλλά αυτό είναι το νόημα! Αυτό και το ζητούμενο!

Συναυλίες και special events για μικρούς και μεγάλους, σε ένα μεγάλο φάσμα μουσικών δρόμων, με στόχο να ζήσουμε υπέροχες συναυλιακές στιγμές δίπλα στην θάλασσα και να δημιουργήσουμε ακόμα πιο υπέροχες αναμνήσεις…

Ο χώρος;

Το γνωστό και αγαπημένο Divers Beach Café στο Ζούμπερι, στην πιο όμορφη παραλία της Νέας Μάκρης (Τέρμα Αεροπορίας, Μιαούλη 1), ένα all day στέκι με αξιόλογες υποδομές και ποιοτικές προδιαγραφές για άνετη παραμονή και καλό service, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι τα μεσάνυχτα θα μετατρέπεται σε συναυλιακό Venue!

Follow the sounds λοιπόν και απολαύστε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά βράδια, στους ρυθμούς του “Sea U Music Festival”!

Το (μέχρι στιγμής) Πρόγραμμα:

[ΑΝΑΒΟΛΗ – ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ] Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον “πατέρα” του Ελληνικού Beach Party με τους: Μαρία Κηλαηδόνη, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρο Γραμμένο και Μανώλη Φάμελλο και τίτλο «Σε ευχαριστώ Λουκιανέ…»
[ΑΝΑΒΟΛΗ – ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ]“Rap on the Beach” με Μικρό Κλέφτη + Chackie + Ζήνων
Παρασκευή 21/7 Ο Κώστας Τουρνάς με μία μεγάλη παρέα σε αγαπημένα pop – rock διαχρονικά τραγούδια
Σάββατο 22/7 Παύλος Παυλίδης + Hotel Alaska
Σάββατο 29/7 “Rap on the Beach Vol.2” to be announced
Τρίτη 01/08 Anastasia & Aspa
Παρασκευή 4/8 Χρήστος Δάντης
Σάββατο 5/8 Λεωνίδας Μπαλάφας + Tiny Jackal
Παρασκευή 11/8 “The never ending Tour” με τους Onirama
Παρασκευή 18/8 Marina Satti
Κυριακή 27/8 Season ending party με τους Locomondo

και κάποιες ακόμα συμμετοχές που θα ανακοινωθούν σύντομα…