Η πρακτική του Goodwin αποτελείται από μια προσεκτική συσσώρευση επιλεγμένων εικόνων σε δισδιάστατη μορφή. Εκθέτοντας νέα και παλαιότερα έργα o Tim Goodwin επιλέγει τον τίτλο της έκθεσης Scratch ως μια παραπομπή στη ρουτίνα ενός ντιτζέι που συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές σε μια προσωπική έκφραση. Το Scratch είναι η προσπάθεια του καλλιτέχνη να αναδιοργανωσει την ήδη υπάρχουσα γλώσσα χρησιμοποιώντας λέξεις και εικόνες από περιοδικά και βιβλία.

Με την κύρια έμπνευσή του ξεκινώντας από παλαιότερα βιβλία, όπως το βρετανικό ιατρικό βιβλίο ασθενειών και θεραπείες από το Α έως το Ω «Ο εικονογραφημένος οικογενειακός γιατρός», ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί την έννοια της νοσταλγίας ως αφετηρία για τη δημιουργία των κολάζ. Στα έργα του, ο Goodwin χρησιμοποιεί αναφορές από μια ποικιλία κινημάτων της τέχνης όπως ο σουρεαλισμός, ο αφηρημένος εξπρεσιονισμός και το έτοιμο.

Εξερευνώντας τις προσωπικές του γνώσεις σχετικά με τη σύνθεση και την ποίηση, η δελεαστική παλέτα και οι σουρεαλιστικές διαμορφώσεις του Goodwin προσκαλούν τον θεατή σε ένα ταξίδι στο υπόβαθρο της αποδόμησης και της ανασυγκρότησης της πραγματικότητας με αφετηρία τα βιβλία.


Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 15 Οκτωβρίου στις 7μμ στον εξωτερικό χώρο της γκαλερί, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται ανα 2 άτομα.