Η Grand Babushka είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που στόχο της έχει την προώθηση του πολιτισμού μέσω καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Ιδρύθηκε το 2009 και έχει τις Ρώσικες Νύχτες ως τον πρώτο θεατρικό της στόχο, που θα παρουσιαστεί στο θέατρο του Ήλιου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Σε  ένα σκοτεινό σπίτι στην εξοχή έξι παράξενοι χαρακτήρες, καταδικασμένοι από την αρρώστια, θα παίξουν ένα ρώσικο παιχνίδι κάτω από τις οδηγίες της αιμοδιψούς ιδιοκτήτριας.

Σκοπός του η λύτρωση και νικητής ο νεκρός. Τι γίνεται όμως όταν ένας από αυτούς δεν αισθάνεται πια τόσο μελλοθάνατος; Θα καταφέρει άραγε να φυγαδεύσει τη ναρκοληπτική του αγαπημένη πριν τον πάρουν οι σφαίρες;

Μια μουσική παράσταση  με πολύ χορό γραμμένη από τη Βιργινία Διακάκη και τη Ράσμι Σούκουλη, που θα ανέβει στην Ελληνική θεατρική σκηνή για πρώτη φορά στις 8 Ιανουαρίου του 2010.

Παίζουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Λούσα Μαρσέλλου, Θοδωρής Μπουζικάκος, Δέσποινα Νικητίδου, Γιώργος Παπασίνος, Ράσμι Σούκουλη, Στέλιος Τράκας και Κωνσταντίνα Ψωμά.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Μουσική: Αλέξης Ρέτσης, Σκηνικά – Κοστούμια: Βιργινία Διακάκη, Φωτισμοί: Δημήτρης Θεοδωρίδης, Επιμέλεια κίνησης – Χορογραφίες: Σοφία Θανοπούλου, Μακιγιάζ: Ισιδώρα  Γεωργαλή, Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντιγόνη Ρόζα, Βοηθός Παραγωγής: Εύη Μανωλάκου, Φωτογράφος: Νίκος  Στεργίου, Οπτική Επικοινωνία: Εβίτα Παρασκευοπούλου.