Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου το Stage Volume 1 έχει την τιμή να υποδέχεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το blues rock supergroup των Royal Southern Brotherhood!

Οι Cyril Neville (φωνή, κρουστά), Devon Allman (φωνή, κιθάρα), Mike Zito (κιθάρα), Charlie Wooton (μπάσο), Yonriko Scott (drums) έρχονται για να δώσουν μια αξέχαστη blues βραδιά στην καρδιά του Αθηναϊκού καλοκαιριού!
 

Με ζηλευτή «μουσική προϋπηρεσία» και  κοινή συνισταμένη τα blues του Αμερικανικού Νότου οι Royal Southern Brotherhood (κάτοχοι του Blues Music Award για τον καλύτερο live δίσκο/dvd το 2014) δημιουργήθηκαν το 2011 και έκτοτε περιοδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι κιθαριστικές ικανότητες του Devon Allman (γιου του Gregg Allman των Allman Brothers) όπως και του Mike Zito ο οποίος έχει σαρώσει στα Blues Awards μνημονεύονται από όσους έχουν τύχει να τους δουν επί σκηνής, ενώ ο Cyril Neville (με λαμπρό παρελθόν στους Neville Brothers και συνεργασίες με τους Bob Dylan, Robbie Robertson, Dr. John, Tab Benoit, Edie Brickell, Willie Nelson) είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς front-men του είδους.
 

Επιπλέον το υποδειγματικό rhythm section της μπάντας των Wooton και Scott, ανεβάζει σε άλλο επίπεδο ολόκληρο το συγκρότημα μετατρέποντας τις συναυλίες τους σε μοναδικές Live εμπειρίες.

To ταλέντο περισσεύει μπολιάζοντας τις κλασικές ροκ επιρροές τους με την καθαρή blues ψυχή τους και το πνεύμα των Allman Brothers & Neville Brothers. Ένα ιδιαίτερο show στο ρυθμό των southern blues, με αυτοσχεδιαστικά solo, drumming σεμιναριακού επίπεδου και αγνό rock n roll feeling.
 

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι Royal Southern Brotherhood  επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας για να παρουσιάσουν τα hard-rocking blues τους στο Stage Volume 1, σε μια συναυλία που θα μείνει αλησμόνητη!

Η ψυχή του Νότου στην Αθήνα! Long live Blues Rock!
 

Tην ημέρα της συναυλίας θα λειτουργήσει η κινητή ανοιχτή οροφή του Stage Volume 1 χαρίζοντας σε όσους βρεθούν εκεί τη μοναδική θέα του Αθηναϊκού ουρανού!
 

http://www.royalsouthernbrotherhood.com