Δύο παραστάσεις μένουν για να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της η αγαπημένη νέα φωνή του μουσικού χώρου, Ρίτα Αντωνοπούλου η οποία …

από τις 22 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει στο Σταυρό του Νότου ένα πρόγραμμα με τίτλο, «Μια πόλη για δύο». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στο club του Σταυρού του Νότου τα τραγούδια από το νέο της δίσκο που κυκλοφορεί σχεδόν ταυτόχρονα με τις παραστάσεις της!

Για δύο ακόμα Τετάρτες λοιπόν, στις 19/1 και 26/1!

«Μια πόλη για δύο». Τίτλος και των παραστάσεων αλλά και του νέου δίσκου, τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής:

Θάνος Μικρούτσικος, Νίκος Ζούδιαρης, Χρήστος Θηβαίος, Οδυσσέας Ιωάννου, Διονύσης Τσακνής, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Φωτεινή Λαμπρίδη, Σταύρος Σταύρου, Μαρία Παπαγεωργίου, Αργυρώ Χριστοδουλίδου και Δανάη Αντωνοπούλου είναι οι δημιουργοί που εμπιστεύθηκαν τη φωνή και την ερμηνευτική δύναμη της Ρίτας Αντωνοπούλου και τις χάρισαν τα νέα τους τραγούδια.

Τα νέα της τραγούδια θα διασταυρωθούν με παλαιότερα και σπουδαία από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, ενώ θα υπάρχουν και απρόσμενα περάσματα σε τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, τραγούδια που πρωταρχικά συγκινούν την ίδια, τα υπηρετεί με αγάπη και τα αποδίδει με όλο της τον εαυτό.

Άλλωστε η σκηνή είναι ο φυσικός της χώρος, καθώς καταφέρνει όχι απλώς να ερμηνεύει τους διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες των τραγουδιών αλλά να γίνεται η πρωταγωνίστρια τους.

 «Μια πόλη για δύο». Αλλά και για όλους όσους αγαπούν το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι στην πιο ουσιαστική εκδοχή του! 

Μαζί της οι μουσικοί:
Άκης Γαβαλάς – Τύμπανα
Χρήστος Βογιατζής- Μπάσο
Λευτέρης Πουλιός – Πλήκτρα
Δημήτρης Σινογιάννης – Κιθαρα

Νίκος Λαγός – Ήχος